icon

Jak zvládnout nervozitu před porodem? Tipy od ostatních maminek

junetule
29. lis 2024

Ahoj holky. Vy co jste rodili, ci za chvilku budete, jak jste zvladali...zvladate, kdyz vite, ze to mate "za par" a muze to kazdou chvilku byt, vlastne kdykoliv.
Jsem starsi a po ivf a vsude se pise, ze vetsinou tyto zeny rodi drive. Termin mam pristi sobotu, doktorka mi jen rekla, ze jsem na prst, mala naleha hlavickou, ze to muze byt kdykoliv, vecer, zitra, za tyden....uz mi to rika dva tydny 😃 a ja jsem cim dal nervoznejsi. Takovy pocit, ze uz aby to prislo konecne. Pomohlo vam neco tomu trosku pomoci? Takove ty babske rady zkousim...cviceni na podporeni zacatku porodu, sex, vyvar ze skorice, hrebicku, zazvoru, teple koupele atd. No male se nechce 😂 porad jen poslicci kazdou chvilku. A to vse.
Mate nejakou radu, co treba pomohlo vam? Diky za odpovedi.

Strana
z2
junetule
autor
8. pro 2024

Tak jsem vcera byla prijata na vyvolani. V deset dopoledne mi vlozili do cipku balonek. Bolet to nebylelo, ale strasne neprijemny pocit. Pak motani hlavy, pocit na zvraceni, sem tam krvaceni. V osm vecer mi samovolne vypadl, coz pry je dobre. Nicmene vse se vratilo do normalu, jako by nic a je klid. Nechali me vyspat a dnes mi budou od rana nasazovat vyvolavaci tablety, tak jsem zvedava, co bude a kdy co bude 🙂

1pomnenka
8. pro 2024

@junetule Držím pěsti, ať je porod rychlý a miminko máš brzy u sebe.

junetule
autor
8. pro 2024

@1pomnenka dekuji moc 🙂 no zatim se nic nedeje. Davaji mi nejake polykaci leky angusta co dve hodky. Denne se muze dat osm a pokud se nic nebude dit, tak zitra nanovo plus, ze jeste prasknou plodovou vodu. Holt mala je rebel...se ji nechce 🤣

1pomnenka
8. pro 2024

@junetule Že by si nedala říct ani s medikací? Jednou ven musí, ne? Musíš ji ukecat.

junetule
autor
8. pro 2024

@1pomnenka Tak uz jsme ji ukecali. Po pate tabletce odesla zatka, zacali kontrakce, vse rychle. Zasla jsem na vysetreni pri kterem praskla voda, o pulpate me odvezli na sal a pred sedmou byla na svete. No alebylo to narocne, nic odd bolesti uz nestihli, na konci jsem byla tak vycerpana, ze uz shaneli nejaky pristroj kterym male pomohou. No nastesti na posledni chvili stacil jen nastrih a byla venku 🙂

1pomnenka
9. pro 2024

@junetule Skvělá zpráva, gratuluji a užívej roli maminky na 100%.

Strana
z2