Jaké jsou účinné metody vyvolání porodu?
Tak holky už jsem 40tt a vyzkoušela.jsem vše za týden budu muset jít na vyvolání to se mi moc nechce už jsem mám dojem že jak se ten termín porodu blíží tak tím méně takové ty příznaky před porodem postupně slábnou. Včera jsem zkusila ricinový koktejl ale místo ricinového oleje jsem dala slunečnicovy myslela m že efekt to měl stejný malinko křeče a pak nic tak jsme na to s manželem vlétly taky nic Este ráno jsem dala horkou sprchu a prd. Už jsem zoufalá
@olinkaola Já hodně chodila, přerovnala jsem knihovnu, a porod se rozjel, ale třeba to byla náhoda...
Údajně se říká, že porod spouští dítě . Myslím se, že nic nenaděláš. Smiř se s vyvoláním a třeba to přijde samo. Já měla první porod vyvolaný a myslím se, že nijak hrozný nebyl, 12 hodin od podání tablety, žádné velké poranění, neboj se toho.
@olinkaola mne první taky vyvolávali . Tableta oxitocinu pichlá voda a za 4 h byla holka venku . A taky mi nic nepomohlo . Posílali mne v nemocnici chodit po schodech .cvičit ...a nic .. stejně se holce nechtělo
Mne pri prvej pomohol ten ricinovy koktejl. Pri druhej nic 🤷🏼♀️ Skusala som vsetko 😏 Ale vyvolavany porod bol rychly, za 3h som mala vybavene 🍀
Nevím, jestli to spadá do kategorie všecko a nebylo tudíž už vyzkoušeno, ale za mě doporučím akupresurni body (dají se najít na netu), sex i několikrát denně (rada přímo od doktora), masáž bradavek, napářka a kořeněný koktejl se skořicí. Prvorozený i druhorozená jsou 9 dní po termínu, stihli to těsně před vyvoláním, třetí jen 6 dní, na tu jsem spěchala, ať si užije ještě tatínka než začne chodit do práce 😁
Nevím, zda to pomohlo, ale chodila jsem ze schodů, vždy po dvou hodinách jsem několikrát sešla pět pater. Večer mi potom praskla voda.
Bylinná nápařka je nejlepší

To vážně nelze, nepomůže ani Hamilton. Nezbývá než čekat, babské rady také nefungují. Kdyby to fungovalo, každá by si pro porod vybrala datum, jaký se jí líbí.