icon

Je to plodovka?

rohatazizala
17. únor 2018

Ahoj holky, jdu si pro radu od zkušenějších. Nevím, jestli mi praskla voda. Sice ze mě nic neteče, ale mám tam dole vevnitř mokro, jestli mě chápete 😀 hlenová zátka to asi nebude, je to spíš voda, než aby to bylo jak sopel. Bolesti žádné pravidelné nemám, ale jasně, ty nemusí být. Právě zvažuju, jestli jet na kontrolu do porodnice, termín mám za 3 dny. Akorát jak píšu, nic ze mě nevytéká, takže žádnou vložku na test jim dát nemůžu. Leda bych se s ní pořádně utřela 😁 Díky za názor.

Strana
z2
sobist
17. únor 2018

Ať to máš rychle a bez problému za sebou! 🙂

sajul
17. únor 2018

@hanka_12345 😂😂😂 a me neverili, ze mi praskla voda.

prcekverunka
17. únor 2018

@rohatazizala Jéééé, tak přeji rychlý porod a ať máš miminko brzy v náručí 🙂

zutinka
18. únor 2018

@rohatazizala Ahojky,tak super!Tak už je miminko na světě? Doufám,že ano🙂.

priefi
18. únor 2018

@rohatazizala proc vyvolavaci tbl.? Ja treba mela kontrakce, plodovku mi rupli v porodnici po x hodinach,.ze pry to uspisi porod a prdlajs. Seknuta na 4 cm, nakonec po skoro 30hod jsem porodila diky otvirani bramky doktorem 😊

priefi
18. únor 2018

@rohatazizala jinak preji klidny a pohodovy porod a aby jsi Ty i mimi byli v poradku 😊

rohatazizala
autor
18. únor 2018

Tak teď mě kontrolovali, konečně mám otevřený čípek a dostala jsem už indukční tabletu. Tak snad za pár hodin už bude mimčo venku.

prcekverunka
18. únor 2018

@rohatazizala A já myslela, že už máš mimino venku 🙂 To je čekání, co 🙂 Držím palce, ať už je to co nejrychleji.

zutinka
18. únor 2018

@rohatazizala jé. Já také myslela,že už máš miminko!Tak ať to jde rychle!

rohatazizala
autor
19. únor 2018

Prcek se narodil pred hodinou. Byl to cisar protoze maly mel kolem krku pupecni snuru a proto i kdyz jsem se otevirala, tak hlavicka nemohla postupovat do tech porodnich cest.

nat
19. únor 2018

@rohatazizala moooc gratuluji a preji hodne zdravi obema 😉

priefi
19. únor 2018

@rohatazizala Moc gratuluji!!!! A preji hodne sily! Mozna hloupy dotaz, ale to si nevsimli driv,.ze ma.kolem krku pupecni snuru? Jde to vubec predem.zjistit, anebo az pri cisari to zjistili?

rohatazizala
autor
20. únor 2018

@priefi zjistili to az pri cisari kdyz ho vyndali. Ze je moc kratka a jeste kolem krku. Na utz to nikdo nepoznal. Hlavne ze je ten muj mrnousek v poradku.

rickym
20. únor 2018

@rohatazizala velká gratulace, ať se vám daří a prckovi hlavně zdravíčko🍀❤️

priefi
20. únor 2018

@rohatazizala tak to je dobre, ze sli do cisare 😊 jeste jednou moc gratuluji 😊

zutinka
20. únor 2018

@rohatazizala gratuluji k narozeni mimiska!

sajul
20. únor 2018

@rohatazizala moc gratuluju

sticker
prcekverunka
21. únor 2018

@rohatazizala Gratuluji k miminku 🙂 Hlavní je, že jste oba v pořádku 🙂

Strana
z2