icon

Je tu také někdo, kdo má naplánovaný císařský řez?

monysekpr
13. pro 2016

Ahojky je tu také někdo kdo má naplánovaný císař?

Strana
z2
kulihrasekzeleny
14. pro 2016

@gepe a muzu se zeptat na duvody planovaneho cs?

drzticka81
14. pro 2016

@kulihrasekzeleny abych pravdu rekla, narocne to bylo, ale myslim, ze to hodne udelal tem oxytocyn -ja byla neustale v kontrakci bez moznosti odpocinku.....pak jak me od nej odpojili, citila jsem uplnou ulevu, zadna bolest...krasa 🙂)) myslim, ze se ted hodne porod uspisuje, ze bych se mohla klidne pomalu otevrit......a treba porodit prirozene, protoze 8 hodin porodu mi nepripada tak moc.......ale taky zalezi na stavu ditete......mozna jsem uz mela blbou plodovku.....nevim

kulihrasekzeleny
14. pro 2016

@drzticka81 a ptal se te nekdo na ten oxytocyn? My jsme to resili na predporodnim kurzu, ze se to muze odmitnout a v nekterych zemich je to uz zakazene, jen v CR to porad cpou. A ty uspechane porody jsme taky probirali. Ze doktori hned cpou na cisare napichaji oblbovakama hlavne at uz to je... A jak si poznala ze mas jet do porodnice uz se to nedalo vydrzet ty kontrakce?

krtikkrtovaty
Autor odpověď smazal
drzticka81
14. pro 2016

@kulihrasekzeleny no ja se probudila v noci divnym pocitem, sla na zachod a mela jsem na papire krev, takze jsem radeji jela, vysetrili me a byla jsem otevrena na tri, sla jsem na porodni, tam to atb, klistyr, zacaly kontrakce-dala jsem si epidural, pospala si, pak mi praskli vodu (nebo uz pred tim?), o oxytocynu mi nikdo nerikal, jen mi furt chodili a nosili lejstra k podepsani-v tech bolestech to neslo ani cist....

nellary
18. pro 2016

Já mám taky plánovaný císař. Jak to bude probíhat netuším, snad mi vše poví na začátku ledna. U mě je k tomu vede, že jsem minulý rok podstoupila operaci rakoviny čípku. Žádná konizace... vzali mi uzliny v trislech a potom nádor a s ním čipek i půlku hrdla, takže porod přirozeně není možný. Není čím.... Takže já už rok vím, že jestli někdy rodit budu, tak jedině císařem a ten mě čeká v březnu. Nejdřív jsem byla docela happy a ráda alespoň za to, ale čím menší doba do něj zbývá tím více jsem z toho přešlá, ale hold výběr nemám...

kattherinne
18. pro 2016

Ahojky, první jsem měla plánovaným CS a druhé tak nejspíš bude taky. Mám to ze zdravotních důvodů, mám Crohnovu chorobu a v minulosti jsem měla píštěl, kvůli ní mě nechtějí nechat rodit přirozeně, ač bych za to dala vše, abych mohla. Jinak první CS proběhl bez problémů, byl naplánován týden před termínem. Jediné, co bylo hrozné, že se jim nedařilo mi napíchnout epidurál...:( Půl hodiny se mi štourali v zádech. Samotný CS a šití proběhly bez problémů...

salenas
18. pro 2016

@krtikkrtovaty vždy epidurál a i ted ho chci mít 🙂

Strana
z2