Každý den brečím. Měla bych jít k doktorce?

pe.martina
10. bře 2011

Milé maminky, jsem doma s malinkou holčičkou a skoro každý den mě přepadají stavy pláče. Vím, že mám teď hormony jak na horské dráze, ale už nevím co sama se sebou. Brečím bezdůvodně několikrát denně, malá je hodná, nezlobí a já nad ní sedím a brečím. Rozhodně to není tím, že bych jí neměla ráda a nerada se o ní starala, spíš mám o ní strach jestli dělám všechno dobře. Ráda bych aby už tyhle stavy zmizely a já se mohla radovat z hodné holčičky a neměla pořád oči rudé jako angorák a odřenej frňák od bulení ☹ Myslíte, že bych si měla zajít k doktorce??

doldol
10. bře 2011

Ahoj, no mě by to taky zajímalo. Já jsem taková už 9 měsíců. Za chvíli mám rodit a jak mě to nepřejde,tak to bude katastrofa... 😖

zizelin
10. bře 2011

pe.martina: myslím, že během šestinedělí je to absolutně normální, potom se trochu hormony srovnají.. ale musím říct, že jak u koho🙂 po tom, co se mi narodil syn jsem mnohem citlivější na některé věci a zase něco jiného už vůbec neřeším..

evaviki
10. bře 2011

Par tyzdnov po porode byva drsnych ☹ K doktorke by si mala ist vtedy, ked nebudes schopna nic zvladnut, pripadne sa budes chciet "vyvrsit" na malej.. Inak si myslim, ze su to zatial hormony, urcite vam pomozu prechadzky a slniecko.. Neboj, uz bude krajsie a budete moct chodit von na dlhsie, fakt to pomaha..

alcatko.j
10. bře 2011

Martinko, urcite si nezoufej, ze nejsi normalni🙂
Kdy to prejde je asi individualni, ale pravda je, ze to prejde🙂Samo az se srovnaji hormony, treba az se vice s malou sehrajete, az ziskas jeste vetsi jistotu s peci o ni., az vysvitne slunicko 😵

terkao
10. bře 2011

ahoj, já měla úplně to samé a jako mávnutím proutku to přešlo hned po šestinedělí 😉

romana29
10. bře 2011

opravdu to po šestinedělí skončí.
Je to normální, běžné, nebraň se tomu.
I později se ti někdy bude chtít brečet, ale to už s člověkem ty hormony tak nelomcují, tak nebrečí 😀
Já třeba brečela, když mi máti volala, že chce přijet na návštěvu a podobně 🙂))
K doktorce bych zašla, kdyby to nepřešlo nebo kdybych viděla já nebo manžel, že nezajistíš péči o dítě - ale to se ti určitě nestane.
Hodně radosti s Pepinkou 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru