icon

Kdy se vám zatáhla po porodu děloha do původního stavu?

gwennie
28. čer 2013

Ahojte, chtela jsem slyset vase zkusenosti s tim, kdy se deloha stahla do puvodniho stavu - jestli to opravdu trva celych 6 tydnu nebo mene nebo vice.... 😨 ? Jsem hubena, vsechny nabrane kg jsem nechala v porodnici, a o to vic to vypoukle brisko na me vynika a zdurazuje hubene ruce a nohy... Diky za zkusenosti 🙂

verry
28. čer 2013

@gwennie u mě to bylo 9 tydnu po porodu... podle gynekologa. Ale břicho mám stále.. 😅

marhulinka
28. čer 2013

Já jsem po porodu přes dva měsíce a stále ji zatáhlou nemám

martinka87
28. čer 2013

Mne prijde, ze se mi zatahla ze dne na den asi druhy tyden po porodu.... Zustal mi klasicky spek, ktery jsem mela i pred tehu 😉

key25
28. čer 2013

jsem 4 měsíce po porodu a děloha je zatáhlá

leikkka
29. čer 2013

mě se zatáhla hned ještě v porodnici, u obouch porodů, ale tělo se se vším srovnalo až po 9m, ted jsem 5m po porodu a stále břicho mám, holt se dvěmi dětmi to je složitější, ale určitě to zase9m trvat bude i třeba déle.

vespinka
14. srp 2013

Mi se taky zatáhla hned v porodnici, při každém kojení jsem cítila, jak se mi stahuje, bylo to celkem nepříjemné. A byla jsem překvapená až jak moc to funguje- při kojení se vylučuje oxytocin, který pomáhá stahovat dělohu. Bylo to jako menstruační bolest. Domů jsem jela za 4 dny po porodu- bez břicha 🙂