icon

Kdy začal porod?

renatkaa1996
27. pro 2020

Ahoj holky, jen pro zajimavost. Vsude co ctu, tak porod zacal bud prasknutim vody v noci, nebo kontrakcema taky v noci. Zacal nekomu pres den?😄Fakt, ze by nekomu zacal pres den jsem cetla nebo slysela hrozne malo. Kdy zacal vam? 🙂

Strana
z2
keksik002
27. pro 2020

Odpoledne me bolelo bricho 35+6, pak jsem zacala spinit a volali jsme sanitku, pac rizikove těhotenství.. Voda mi praskla asi ve 3 rano a v 5byl syn na svete :D

bervidova
27. pro 2020

Celou dobu jsem u prvního těhotenství čekala, že mi prostě praskne voda a tak to začne. Ani náhodou, tu mi píchli až na sále. U druhého těhotenství mi praskla vody když jsem dostala klystýr. Jinak u syna kontrakce odpoledne, tak o půl 8 odjezd do porodnice, před 10 byl na světě. U dcery kontrakce začaly tak kolem šesté ráno, jeli jsme ještě předat syna k mají mamced, po osmé jsme vyjížděli do porodnice, před desátou byla venku. Než se sepsaly papíry, klystýr, sprcha - u dcery jsem došla na box, lehla si a začala rodit, u syna jsem tam ležela asi půl hodiny.

zuzu_z
27. pro 2020

První porod začal ve 22hod-praskla voda (dcera narozena 11.48), druhy porod začal 3 ráno (syn narozen 7.28) a třetí porod začal ve 2 ráno (praskla voda, syn narozen 3.00 😀)

nanyh
27. pro 2020

Mne začaly kontrakce hned po Hamiltonu po 13h. Šla jsem si dát domů šlofíčka, pak 5km na procházku, nakoupit do Kauflandu. 😀 Chlap mě odvezl až ve 2 ráno a porodila jsem až další den ve 13:02. Tudíž po 24 hodinách.

wendiyk
28. pro 2020

Ahoj, mě ráno v 7h odešla hlenová zátka a dopoledne jsem začala cítit šimrání v podbřišku, odpoledne jako bolení při menzes. To vydrželo cca do 21h, poté začaly být kontrakce silnější, v noci jsem nespala, cestovala jsem po bytě, dělala si teplou koupel. Druhý den v 5h ráno jsme jeli do porodnice a malá se narodila až ve 21h.

elesse
28. pro 2020

Kontrakce po 20 minutach asi od 7 rano, v 17 prijem v porodnici, v 21 se maly narodil. Vodu jsem si nechala pichnout asi kolem 19

baraskaska
28. pro 2020

Mne to zacalo rano kolem pul 7. Ale nevim co byli poslicci a co kontrakce takze tezko rict kazdopadne vecer uz jsem mela kontrakce jasne a druhy den v 5 rano porodila.
A vodu mi praskli az kdyz jsem mela asi hodinu pred tlacenim. Ale myslim ze to bylo lepsi protoze se rika ze kdyz praskne moc brzy jde dite jakoby za sucha...

baraskaska
28. pro 2020

@kocvarovas jej jak u moji prvni dcery. Voda praskla a rodila jsem az za 24 h a porodila za dalsich 8 h. A taky do me cpali neco.🤦

veroniquecz
Autor odpověď smazal
kocvarovas
29. pro 2020

@baraskaska říkám, holky čekaly..

jezek1995
Autor odpověď smazal
Strana
z2