Kdy začal porod?
Ahoj holky, jen pro zajimavost. Vsude co ctu, tak porod zacal bud prasknutim vody v noci, nebo kontrakcema taky v noci. Zacal nekomu pres den?😄Fakt, ze by nekomu zacal pres den jsem cetla nebo slysela hrozne malo. Kdy zacal vam? 🙂
Celou dobu jsem u prvního těhotenství čekala, že mi prostě praskne voda a tak to začne. Ani náhodou, tu mi píchli až na sále. U druhého těhotenství mi praskla vody když jsem dostala klystýr. Jinak u syna kontrakce odpoledne, tak o půl 8 odjezd do porodnice, před 10 byl na světě. U dcery kontrakce začaly tak kolem šesté ráno, jeli jsme ještě předat syna k mají mamced, po osmé jsme vyjížděli do porodnice, před desátou byla venku. Než se sepsaly papíry, klystýr, sprcha - u dcery jsem došla na box, lehla si a začala rodit, u syna jsem tam ležela asi půl hodiny.
První porod začal ve 22hod-praskla voda (dcera narozena 11.48), druhy porod začal 3 ráno (syn narozen 7.28) a třetí porod začal ve 2 ráno (praskla voda, syn narozen 3.00 😀)
Mne začaly kontrakce hned po Hamiltonu po 13h. Šla jsem si dát domů šlofíčka, pak 5km na procházku, nakoupit do Kauflandu. 😀 Chlap mě odvezl až ve 2 ráno a porodila jsem až další den ve 13:02. Tudíž po 24 hodinách.
Ahoj, mě ráno v 7h odešla hlenová zátka a dopoledne jsem začala cítit šimrání v podbřišku, odpoledne jako bolení při menzes. To vydrželo cca do 21h, poté začaly být kontrakce silnější, v noci jsem nespala, cestovala jsem po bytě, dělala si teplou koupel. Druhý den v 5h ráno jsme jeli do porodnice a malá se narodila až ve 21h.
Kontrakce po 20 minutach asi od 7 rano, v 17 prijem v porodnici, v 21 se maly narodil. Vodu jsem si nechala pichnout asi kolem 19
Mne to zacalo rano kolem pul 7. Ale nevim co byli poslicci a co kontrakce takze tezko rict kazdopadne vecer uz jsem mela kontrakce jasne a druhy den v 5 rano porodila.
A vodu mi praskli az kdyz jsem mela asi hodinu pred tlacenim. Ale myslim ze to bylo lepsi protoze se rika ze kdyz praskne moc brzy jde dite jakoby za sucha...
@kocvarovas jej jak u moji prvni dcery. Voda praskla a rodila jsem az za 24 h a porodila za dalsich 8 h. A taky do me cpali neco.🤦
@baraskaska říkám, holky čekaly..

Odpoledne me bolelo bricho 35+6, pak jsem zacala spinit a volali jsme sanitku, pac rizikove těhotenství.. Voda mi praskla asi ve 3 rano a v 5byl syn na svete :D