icon

Kojící podprsenka F&F

bru_cka
17. lis 2017

Holky prosim nevite jestli F&F Tesco prodava Kojici podprsenky? Nemylim primo v tom F&F obchode, jako je treba v Palladium, ale v primo v nejaket Tescu.
A pokud maji, tak jake? Maji i vyztuzene?

Dekuji

beruda
17. lis 2017

Nevím jak Tesco, ale já teď nedávno koupila v HaM, vyztužená, bez kostic, do velikosti 80E a je moc příjemná. Jinak tam mají samozřejmě i klasiku jen takové "látkové", ale ty mně bohužel neudrží...

bru_cka
autor
17. lis 2017

@beruda taky bych rada vyztuzenou.
A kde, prosim, v H&M meli? Cetla jeem tu v jedne diskuzi, ze nemaji v kazdem.
Moc dekuju

beruda
17. lis 2017

@bru_cka Byla jsem v Praze v obchodním centru na Chodově. V koutě s dětským oblečením mají i těhotenské a stála 399 jestli se nemýlím.

tynka9
17. lis 2017

@bru_cka v Brně je má H&M jen v Olympii a Avionu. Stejně tak těhu módu.

milena777
29. pro 2017

Ahoj holky, ohledně velikosti kojících podprsenek... Kdy si mám koupit podprsenku, abych správně trefila velikost? Nebo se ví, že se má koupit o jeden nebo dva košíčky větší? Teď jsem 30. týden. Mám už shánět nebo ještě počkat? Děkuji za odpověď

tynka9
29. pro 2017

@milena777 Já jsem si kupovala 2 kojící podprsenky už před polovinou těhotenství - vyrostla mi prvně prsa, bříško až později a do svých jsem se vůbec nevešla. Nechtěla jsem kupovat klasickou větší, protože co potom s ní. Pak pár týdnů před porodem jsem si pořídila ještě další dvě. Kupovala jsem takové "sportovní", aby byly trochu elastické, s klasickými košíčky jsem úplně přeskočila, právě kvůli tomu, že po porodu se prsa ještě trochu zvětšují. Vejdu se momentálně do všech (4 týdny od porodu) a jsem spokojená. Tím, že nemají žádné vycpávky a jsou elastické, tak se mi hezky "odklopí" a dobře se do nich vejdou vložky do podprsenky.

typově jsem si vybrala něco takového:
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0325027013...