icon

Komu oznamujete, že rodíte?

denca1988
4. lis 2014

Ahoj holky,veľmi ma zaujimaju odpovede na moje otázky keďže rodina na mna denne vyvíja tlak aby som okamžite volala keď budem rodiť.Chcem volať len manželovi a po porode zvyšku rodiny.Denne mi len od tchýne príde 10 sms či nerodím.Pak ma taktiež zaujíma koho si po porode pozývate resp.ste už pozvali keď máte po porode....ja nechcem byť aj s manželom v strese...stále nás bombardujú až je to nepríjemné...

Strana
z2
mafeska
4. lis 2014

že rodim jsem nepsala nikomu, na rozesílání smsek nebylo ani pomyšlení. Věděl to jen přítel, který byl u porodu. Na návštěvě v porodnici byli moji rodiče, ségra s rodinou a z přítelovy strany sestřenice. 🙂

kikimaruska
4. lis 2014

Rodila sem v noci, porod do tří hodin. Nepsali ani nevolali jsme nikomu. Byla sem rozhodnutá až pak překvapit a poslat MMS s miminkem a přesně toto jsme udělali (do porodnice mne odvezl manžel, staršího syna hlídala už projistotu babička). V noci jsme pak poslali MMS jen rodičům z obou stran a pak až ve dne v klidu pár kamarádkám SMS. Na návštěvu dorazili opět jen rodiče a nejbližší rodina a má nejbližší kamarádka.

denca1988
autor
5. lis 2014

Diky moc za odpovedi baby...ako som pisala,som za nestvuru lebo som svokre vcera napsala at porad nepise ci uz nebo ne....samozrejme sa nastvala....do porodnice pridu tchanovci,dvaja blizky a sestra od manzela asi s pritelem ...manzel mi povedal ze nebudu rozhodovat len ja ze si taky rekne koho tam chce....no mam smulu....

jamia
5. lis 2014

Vzhledem k tomu, ze jsme do porodnice jeli v jednu rano, by nejake smsky byly k nicemu 🙂 poslala jsem teda jen brachovi, ktery me o to poprosil. A po probuzeni z narkozy uz jsem mela telefon zahlceny gratulacemi, manzel se postaral o rozsireni dobrych zprav. Jinak navstevy bych klidne ozelela uplne.

hance09
5. lis 2014

Protože jsem rodila o 5 týdnů dřív celkem nečekaně,tak jsem byla otázek "tak už?" ušetřena.Že budeme rodit jsem volala akorát manželovi, ten to napsal mojí mamce z vlastní iniciativy,do porodnice za námi chodil jen manžel.

lorca
21. lis 2014

To že rodím věděla moje mamka, protože musela přijít hlídat (jinak bychom jí dali vědět až po porodu) a samozřejmě přítel. Rodila jsem v noci, takže po porodu jsme dali vědět jen našim a přítelovo rodičům. Všem ostatním jsem psala SMS až ráno. Do porodnice za mnou jezdil přítel, pak mamka (té jsem vždy nadiktovala co potřebuji přivést) a taky se přijeli podívat přítelovo rodiče. Jinak žádné kamarádky. Ale maminka co se mnou byla na pokoji měla pořád nějakou návštěvu, takže klidu jsem si moc neužila 🙂

adelinkkaa
23. lis 2014

Od nas taky nikdo nevěděl že rodím...Pak jsme jim zavolali až bylo po🙂 Při druhém máme v planu udělat ještě větší tajemno .Chceme se vyhnout otazkam atd. Takže přesný termín budeme vědět jen my s přítelem, pohlaví taktéž .Návštěvy v porodnici každý jen 1x a v šestinedělí navštěvy minimalní.Prostě si narození miminka a miminko užít co nejvíce jen ve třech 🙂

werunqa
29. lis 2014

@denca1988
Ahoj, tak mi ZÁSADNĚ neoznamovali nikomu..chtěla jsem mít klid a ne pořád jestli už 😉
No kdybych věděla,že budu mít oba porody takové rychlovky,tak bych to možná řekla,že jedeme rodit 😀 .
I když u druhehé dítka jsem rodila v noci,takže starší dítko můj zavezl ke tchýňce a jeli jsme rodit.A po porodu přišla rodina od mojeho i moje a taky kámošky nejbližší.Já jim byla taky na návštěvě,když porodily.. 🙂

Strana
z2