Komu oznamujete, že rodíte?
Ahoj holky,veľmi ma zaujimaju odpovede na moje otázky keďže rodina na mna denne vyvíja tlak aby som okamžite volala keď budem rodiť.Chcem volať len manželovi a po porode zvyšku rodiny.Denne mi len od tchýne príde 10 sms či nerodím.Pak ma taktiež zaujíma koho si po porode pozývate resp.ste už pozvali keď máte po porode....ja nechcem byť aj s manželom v strese...stále nás bombardujú až je to nepríjemné...
Rodila sem v noci, porod do tří hodin. Nepsali ani nevolali jsme nikomu. Byla sem rozhodnutá až pak překvapit a poslat MMS s miminkem a přesně toto jsme udělali (do porodnice mne odvezl manžel, staršího syna hlídala už projistotu babička). V noci jsme pak poslali MMS jen rodičům z obou stran a pak až ve dne v klidu pár kamarádkám SMS. Na návštěvu dorazili opět jen rodiče a nejbližší rodina a má nejbližší kamarádka.
Diky moc za odpovedi baby...ako som pisala,som za nestvuru lebo som svokre vcera napsala at porad nepise ci uz nebo ne....samozrejme sa nastvala....do porodnice pridu tchanovci,dvaja blizky a sestra od manzela asi s pritelem ...manzel mi povedal ze nebudu rozhodovat len ja ze si taky rekne koho tam chce....no mam smulu....
Vzhledem k tomu, ze jsme do porodnice jeli v jednu rano, by nejake smsky byly k nicemu 🙂 poslala jsem teda jen brachovi, ktery me o to poprosil. A po probuzeni z narkozy uz jsem mela telefon zahlceny gratulacemi, manzel se postaral o rozsireni dobrych zprav. Jinak navstevy bych klidne ozelela uplne.
Protože jsem rodila o 5 týdnů dřív celkem nečekaně,tak jsem byla otázek "tak už?" ušetřena.Že budeme rodit jsem volala akorát manželovi, ten to napsal mojí mamce z vlastní iniciativy,do porodnice za námi chodil jen manžel.
To že rodím věděla moje mamka, protože musela přijít hlídat (jinak bychom jí dali vědět až po porodu) a samozřejmě přítel. Rodila jsem v noci, takže po porodu jsme dali vědět jen našim a přítelovo rodičům. Všem ostatním jsem psala SMS až ráno. Do porodnice za mnou jezdil přítel, pak mamka (té jsem vždy nadiktovala co potřebuji přivést) a taky se přijeli podívat přítelovo rodiče. Jinak žádné kamarádky. Ale maminka co se mnou byla na pokoji měla pořád nějakou návštěvu, takže klidu jsem si moc neužila 🙂
Od nas taky nikdo nevěděl že rodím...Pak jsme jim zavolali až bylo po🙂 Při druhém máme v planu udělat ještě větší tajemno .Chceme se vyhnout otazkam atd. Takže přesný termín budeme vědět jen my s přítelem, pohlaví taktéž .Návštěvy v porodnici každý jen 1x a v šestinedělí navštěvy minimalní.Prostě si narození miminka a miminko užít co nejvíce jen ve třech 🙂
@denca1988
Ahoj, tak mi ZÁSADNĚ neoznamovali nikomu..chtěla jsem mít klid a ne pořád jestli už 😉
No kdybych věděla,že budu mít oba porody takové rychlovky,tak bych to možná řekla,že jedeme rodit 😀 .
I když u druhehé dítka jsem rodila v noci,takže starší dítko můj zavezl ke tchýňce a jeli jsme rodit.A po porodu přišla rodina od mojeho i moje a taky kámošky nejbližší.Já jim byla taky na návštěvě,když porodily.. 🙂

že rodim jsem nepsala nikomu, na rozesílání smsek nebylo ani pomyšlení. Věděl to jen přítel, který byl u porodu. Na návštěvě v porodnici byli moji rodiče, ségra s rodinou a z přítelovy strany sestřenice. 🙂