Krvácení 7. den po porodu, máte zkušenost?
Milé maminky,
dnes je to sedmý den,co je náš poklad na světě 🙂.
Co mě ale u té vší radosti znepokojuje, je mé krvácení. Asi tak 2-3x za den,při vstávání zakrvácím větším množstvím rudé krve (asi tak na 1/3 vložky).
Dost mě to vždycky vyděsí...jinak žádné bolesti nepociťuji.
Moc děkuji za Váš názor, Vaši zkušenost.
Já krvácela 8 týdnů (ale měla jsem císaře).
slova "sestonedelie" a "ocistky" maju svoj vyznam 😉 ... je to normalne a moze to trvat tych 6 tyzdnov
krácení může být silnější bud při změně polohy nebo i u kojení, je to ok, jsi krátce po porodu, takže to fakt muze pripominat silnejsi MS krácení, postupně bude slábnout
Já jsem krvácela a pak špinila v kuse 6 týdnů, pak týden pauza a přišla MS 😅
Ja jsem krvacela stridave al sly ze me kusy. Mueldaf jsem parkrat zimnici. 9.den jsem zacla masivne krvacet a rychle jsem valila do porodnice-kus plcenty ve me zustal. Takze pokud nemas bolesti,jdou z tebe kusy,tk to urcite bude dobry.
Já už měla za sebou jeden porod, po tom jsme samozrejme očistky měla,ale spíš mě vyděsila ta tmavě rudá barva ,jak píšete MS. Většinou jsem se právě dočetla,že krvácení jako takové by mělo být 4-6dnů max.
Kazdopadne moc děkuji 😉
STRANA 234 - 235 http://books.google.cz/books?id=lCjavfB1RH8C&pg...
Myslím, že je to tam přehledně napsáno. 😉

@dasula10 Podle mě by to neměl být problém, pokud tam nejsou sraženiny a bolest. Jste v šestinedělí, pořád se čistíte a hojíte... já jsem krvácela 14 dní, při námaze jako třeba zvednutí se po delším sezení se toho vyvalilo víc. To se stává. Ale jestli jste moc nervozní, cinkněte lékaři a poraďte se 😉