icon

Krvácení 7. den po porodu, máte zkušenost?

dasula10
21. srp 2014

Milé maminky,
dnes je to sedmý den,co je náš poklad na světě 🙂.
Co mě ale u té vší radosti znepokojuje, je mé krvácení. Asi tak 2-3x za den,při vstávání zakrvácím větším množstvím rudé krve (asi tak na 1/3 vložky).
Dost mě to vždycky vyděsí...jinak žádné bolesti nepociťuji.
Moc děkuji za Váš názor, Vaši zkušenost.

deenyska
21. srp 2014

@dasula10 Podle mě by to neměl být problém, pokud tam nejsou sraženiny a bolest. Jste v šestinedělí, pořád se čistíte a hojíte... já jsem krvácela 14 dní, při námaze jako třeba zvednutí se po delším sezení se toho vyvalilo víc. To se stává. Ale jestli jste moc nervozní, cinkněte lékaři a poraďte se 😉

1velrybka
21. srp 2014

Já krvácela 8 týdnů (ale měla jsem císaře).

bajana
21. srp 2014

slova "sestonedelie" a "ocistky" maju svoj vyznam 😉 ... je to normalne a moze to trvat tych 6 tyzdnov

eficenka
21. srp 2014

@dasula10
víš od čeho je slovo šestinedělí? = šest neděl ( čili 6týdnů) můžeš krvácet...

loafeer
21. srp 2014

krácení může být silnější bud při změně polohy nebo i u kojení, je to ok, jsi krátce po porodu, takže to fakt muze pripominat silnejsi MS krácení, postupně bude slábnout

nikollita
21. srp 2014

Já jsem krvácela a pak špinila v kuse 6 týdnů, pak týden pauza a přišla MS 😅

zuzana_ka
21. srp 2014

@dasula10 Já taky takhle krvácela cca 14 dní potom to ještě dalších 14 dní odeznívalo🙂

jinak já se o očistkách dozvěděla až v porodnici 😀

mabe
21. srp 2014

Ja jsem krvacela stridave al sly ze me kusy. Mueldaf jsem parkrat zimnici. 9.den jsem zacla masivne krvacet a rychle jsem valila do porodnice-kus plcenty ve me zustal. Takze pokud nemas bolesti,jdou z tebe kusy,tk to urcite bude dobry.

dasula10
autor
21. srp 2014

Já už měla za sebou jeden porod, po tom jsme samozrejme očistky měla,ale spíš mě vyděsila ta tmavě rudá barva ,jak píšete MS. Většinou jsem se právě dočetla,že krvácení jako takové by mělo být 4-6dnů max.
Kazdopadne moc děkuji 😉

fykyska
21. srp 2014

STRANA 234 - 235 http://books.google.cz/books?id=lCjavfB1RH8C&pg...

Myslím, že je to tam přehledně napsáno. 😉