icon

Menstruace v šestinedělí, je to možné?

korula
30. kvě 2014

Ahoj holky, potrebuji poradit....malá má 4 týdny...do teď jsem jen špinila, měla očistky, ale od rána krvácím jako bych měla menstruaci, myslíte že to je možné? Nebo mámrradši zavolat svému gynekologovi? Poraďte prosím

zamilovanadonej
30. kvě 2014

@korula Jasně že je to možné, já taky pokaždé měla ms v šestinedělí, dokonce asi po dvou týdnech. Tělo se srovnává, neplaš 😉

korula
autor
30. kvě 2014

@zamilovanadonej děkuji 🙂 myslela jsem, že když plně kojím, tak nepřijde tak brzy, ještě v šestinedělí...

lena80
30. kvě 2014

@korula neboj, je to normální. Pokud plně kojíš tak další přijde až přestaneš

terezapetrova
30. kvě 2014

no nevim, nam v porodnici dost zduraznovali, ze pokud se dost krvaci a i takhle jakoby z niceho nic v 6tinedeli tak hned do porodnice nebo na gyndu. osobne bych urcite nekam aspoň zavolala, drzim palce 🙂

zuzazuzanta
30. kvě 2014

Mně přišla po pěti týdnech taky MS 🙂

korula
autor
31. kvě 2014

Myslíte že mi mohli nějaké stehy ještě vypadnout? Protože od rána dost krvacím a bolí mě jedno místo na pipce....tak nevím...

neryzek
31. kvě 2014

mě se takhle ještě rozjely na dva dny očistky

slavicky
31. kvě 2014

Neboj, já dostala MS 4 týdny po porodu 😉 ale jestli můžu radit, pro svůj klid jeď na UZV 🙂 já to tak udělala 🙂

kaijko
31. kvě 2014

Ja taky dostala ms v sestinedeli..Jestli se Ti to nezda, tak bych jela na pohotovost..A ms jsem mela i pri plnem kojeni 😲 😒