icon

Miminko čekám každým dnem

blankapekajova
19. říj 2007

ahojte všichni.je tady někdo kdo by si semnou rád psal?čekám na miminko každám dnem a jsem z toho šíleně nervozní.tak bych si ráda s někým psala,kdo je taky v takové situaci. 😵

loucna
14. lis 2007

Tak to doktor v porodce pěkně kecal,není jedno jestli porodíš v 37 nebo ve 40tt,určitě ho ber protože samotné stahy nebo tvrdnutí břicha ti porodní cesty nepřipravý a bez pozitivního porodního nálezu ti stejně budou dávat tablety na otevření,já jsem podle menses 41plus 5,podle BPD což jsou průpočty podle velikosti miminka 40a4 a podle utz 39a3,mám v tom sama zmatek,protože v půlce těhotenství mě doktor říkal že to vypadá že budu rodit dřív,protože malej je dost nízko,v termínu mi už v porodce zas řekli že OG mi blbě vypočítal podle utz termín 😕

monaberuska1
14. lis 2007

ach jo, mám už v tom pěknej guláš, vůbec se vničem nevyznám, no a co to že to snižje činnost dělohy?a tím pádem prý je přenášení miminka??

loucna
14. lis 2007

Mona:já ho beru,a depku neměj,opravdu jsou to jen minerály a o tom přenášení se zkus zeptat porodní babičky na volné diskuzi,ale myslím že je to blbost 😀 😀 😀

monaberuska1
14. lis 2007

jojo už ji jdu teď zavolat🙂chci to vědět🙂tak napíšu🙂jdu teď zavolat

lenkazdenek
14. lis 2007

Loucna,proboha a kdy ti vlasně dali ten termín 😕 koukám,že v tom maj doktoři pěknej zmatek 😒 Já brala magnézo jen do 36tt 😕

monaberuska1
14. lis 2007

ahojky dali mi ho v 35tt a teď volám tý jedný porodní asistence abych se jí na to zeptala a nezvedá to☹ty jsi brala magnézko do 36tt no to mi každý říká že by se v 36tt mělo přestat brát

giorgina
14. lis 2007

ja brala magnezko preventivne proti krecim v noci asi do 35tt.

lenkazdenek
14. lis 2007

Monaberuska: no mě pak doktor už žádný nepředepsal a musím se přiznat,že jsem ho ani nedobrakla a přestala v njákým 35tt 😅 kapku jsem ho uklidila tak dobře že ani nevím kam 😅 a jak vidíš přenáším ☹

monaberuska1
14. lis 2007

no zas , takze to bude asi fakt ze od 36tt by se nemelo brat, pry takhle ke konci to snizuje cinnost delohy a prenasi se tim padem☹jdu ji jeste zkusit zavolat

giorgina
14. lis 2007

mi uz naskocila 40tt, huraa.
ale jinak na porod to taky vubec nevypada, ach jo.
mate nejake poslicky nebo tvrdnuti bricha? u me "ticho po pesine".

lenkazdenek
14. lis 2007

Giorgina,já měla dneska kontrakce,ale nják se vytratily 😠 takže v úterý nástup do porodky

loucna
14. lis 2007

Leni,tak já ani nevím kdy máme termín,když jsem se ptala dr.řekl,že pravdivej bude někde mezi 2.11 a 19.11.,a můžu si vybrat ☹ .No uvidíme v pátek,řekli do pondělka nejdýl av pá mi sdělí termín příp.vyvolání.
giorgi:u mě taktéž ticho po pěšině,ale možná je to klid před bouří 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Loucna,no tak to máš teda pěkný,já mám oficiálně bráno 10,11 ale podle mých vípočtů by to mělo bát 18,11 😕 tak teď to mám jasný no,v úterý konečná 🙂

giorgina
14. lis 2007

lenka- do utery jeste zbyva hodne casu. urcite se potomek ukaze driv 😀

lenkazdenek
14. lis 2007

Giorgina,no nevi,už ji nják nevěřím,člověk jí přemlouvá,slibuje ,vyhrožuje,čte každej večer pohádku a nic,vždycky jen vyhrožuje poslíkama a konečná 😅

vija2
14. lis 2007

ahoj lenkazdenek mozno uz zajtra rano🙂_ 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Vija,no já ti nevím,já už tomu fakt odmítám věřit,takhle totiž plaším víkend co víkend už měsíc a nic z toho 😅

giorgina
14. lis 2007

popijely jste malinik? ja jo a jsem zvedava na ucinek...

lenkazdenek
14. lis 2007

Já popíjela každičký den krom dneška litřík a nevím jestli to pomohlo,krom toho také masírujeme hráz ,tak jsem zvědavá 😕

monaberuska1
14. lis 2007

gior🙂já už jsem měla poslíčky🙂a tvrdnutí břicha též🙂

monitaa
15. lis 2007

Ahojte, celkom ste ma dosť prestrašili taj ja dufam nepôjde skôr, ale po termine by som tiež nechcela, tak by som chcela aby to vyslo približne v termine. Na čo je dobry ten malinik. Hm myslite že je čas začať hopsať na fitlopte ?

loucna
15. lis 2007

Dobré ranko,
Monitaa:maliník je dobrý na uvolňování porodních cest,taktéž odvar z lneného semínka,ale není na 100procent prokázané že to funguje,ale pokud to jen trošičku usnadní tak proč to napít,neublíží 😅
Leni tak celou noc mě budilo docela tvrdnutí břicha,že by se něco připravovalo?? 😉 No já bych se nedivila,manžel je celý den až do rána na školení,sice tady ve městě,ale do odpol.nesmějí mít telefony zapnuté,slíbil že bude koukat,odpolko mají raut tak se možná půjdem s bříškem mrknout a napapat,i když ted 2 dny nemám jaksi moc chutí do jídla.Co ty???

giorgina
15. lis 2007

ahoj holky,
nejak me trapi bily az svetlezluty vytok, je toho docela dost. Spotreba intimek je silena 😀 .
Docela me laka vyzkouset stepper. 😎
Preju pekny den.

loucna
15. lis 2007

Giorgi,to vypadá že se ti tělíčko chystá na něco velkého,ne???Taky už jsi v termínu a holkám se většinou chce dřív,tak abys to nepropásla 😀 😀 😀

lenkazdenek
15. lis 2007

Ahojky,tak mě večer zas odešel kus krve a pak takovej bílej hlen s příměsí krve,tak nevím jestli to byla zátka? Každopádně takovou bolest sem snad jetě nezažila,i když trvala sotva pár vteřin myslela jsem že umřu 😲 ale dneska ráno je mi dobře tak to na porod nevypadá 😅

loucna
15. lis 2007

tak vypadá leni,že to na to vyvolání opravdu nestihneš 😉 Dávám ti tak 2 dny a mám ten pocit že Klaudinka bude s váma 😅 Strašně moc bych ti to přála.Mám ten pocit že tu v pondělí zůstanu sama jak kůl v plotě,ale třeba si mě už zítra nechaj v porodce,pokud tam bude málo maminek 😕

lenkazdenek
15. lis 2007

Loucna,no těžko říct,abych tady já nebyla nakonec jak kůl v plotě 😅 no fakt to už do úterý vydržím,mám na každý den jeden jogurt tak to počítám podle nich 😀 😀 Zítra budu moc držet palečky 🙂

loucna
15. lis 2007

No aby ti třeba 2 nebo 3 kusy těch jogurtů náhodou nesnědl manžel 😀 😀 ,dneska nevařím,musím jen na katastr,tak mám volný den,svítí tady krásně sluníčko a ten bílej sníh,úplně to láká na běžky,ale s tím pupkem jsem ráda že vylezu na balkon.Dnes jsem si dala pořádnou dávku maliníku a jdu zbaštit to semínko a běda jak zítra nebudu otevřená alespon 2cm a hrdlo měkké 😉 😀

lenkazdenek
15. lis 2007

No o to se nebojim,on nemá malinový,jahodový a borůvkový rád 😀 tady je teda pěkně hnusně 😝 já dneska taky nevařím,nemám maso a to přiveze až odpoledne manža,ale chci něco upéct 🙂 mě už maliník došel,včera jsem ho neměla tak musim dneska koupit 😀

loucna
15. lis 2007

No co víš,třeba bude tak nervozní že mu to bude jedno 😀
Ted jsem tak přemýšlela jak poznám stahy když mě břicho bolí už docela dlouho,no ale je mi jasný že pokud to bude trvat půl dne s malýma přesrávkama tak to je asi ono,vid?Je to strašné to NEZNÁMO,u 2.mimi to už bude snad jiné. 😀 😀

Strana