Mohu si vybrat císařský řez?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat.Čekám dítě a zajímalo by mě jestli si mohu po předchozím těhotenství,které dopadlo tak,že se malá narodila v 31 tt s váhou 890g.Nevím jaký důvod to mělo,ale myslím,že to byla preeklampsie.Měla jsem vysoký tlak,bílkoviny v moči,tvrdnutí pod pravém žebru a po dvou týdnech jsem nabrala 5 kg.Takže na to odpovídá téměř vše.Mám rodit teprve až za nějakou chvíli,ale ten strach mě už ted ničí :( .
Oficiálně si nejde vybrat způsob porodu, ale mě na výběr třeba dali, ale já jsem trochu složitější případ 😉 Jenom ale upozorňuju, že císař je o dost nebezpečnější pro rodičku a dítě pakmůže mít např. problém s adaptací, především, když se provede předčasně..Tím teda nechci schazovat císaře, tak jsem ho měla..
V karlovarské nemocnici se mnou byla maminka, která si mohla vybrat a to jen proto, že měla z prvního porodu trauma.

Obávám se, že si vybrat nejde.. zkusit to probrat s gyndařem... chce to zjistit pravý důvod proč 1. těhu skončilo tak, jak skončilo.. pokud bude reálný a opodstatněný důvod, myslím, že jo..jinak ne