icon

MS bolesti v nepravidelných intervalech 3 dny před TP

zdenkaj92
13. lis 2015

Holky, je to tady? 😀
Ve středu jsem byla na kontrole, na monitoru se ukázalo pár malých kontrakcí. To jsem poznala na sobě, jako že mě ztvrdlo břicho a trošku bolelo v podbříšku.
Teď večer mám podobné 'bolesti' jako menstruační, ale ne nijak velké, zatím je rozestup 8-6-6-6-7-5-11-6-7-6 minut... V půlce jsem vlezla do vany, ale ani se to nejrychlilo, nezesílilo ale ani neustalo..
Mám už plašit? Nebo kdy mám začít plašit? 😀 Nechci jet do porodnice a pak zase domů...

Strana
z2
no_title
14. lis 2015

@zdenkaj92 ahojky, gratuluji 🙂 A můžu se zeptat, jakou jsi měla porodní polohu?

granda
14. lis 2015

Že by křeslo a nohy hoře, proti zemské přitažlivosti? Hádám!

zdenkaj92
autor
14. lis 2015

@no_title Než sestoupila hlavička tak, abych mohla tlačit, tak jsem dýchala ve stoje a pak jakoby v podřepu - to bylo nepříjemné, ale šlo to rychleji.. A pak klasika na lehátku jak na gyndě 🙂

granda
14. lis 2015

@zdenkaj92 a tlačení na břicho

zdenkaj92
autor
14. lis 2015

To, že jsem napsala, že mi 'ležel' na břiše, to bylo myšlené obrazně, samozřejmě se po něm neválel 😃 Příspěvek upravit nejde, tak to dopisuji sem

markyska88
15. lis 2015

@zdenkaj92 gratuluju k miminku 😉 ale popis toho porodu je dost děsnej ... 😅 😕

zdenkaj92
autor
15. lis 2015

@markyska88 Koukám, že tě to teprve čeká, tak to jsem tě asi vyděsila, viď. 😀 Ale neboj, hodně maminek mi psalo, že to mělo o moc lepší, tak hlavně neplaš a nestresuj 😀

granda
15. lis 2015

@markyska88 tohle bzl porod pohoda, nenech si davat zrychlovace a pichat vodu a pujde vse pirozene, jen cas a trpelivost

zdenkaj92
autor
15. lis 2015

@granda Já nic neměla, nakonec jen kapačku na rozjezd kontrakcí, protože ze začátku tlačení ustaly.. Ale jinak nic

lucikakajik
15. lis 2015

@zdenkaj92 moc gratuluju je fajn , ze uz to mas za sebou me to teprve ceka v prosinci bojim, bojim

zdenkaj92
autor
15. lis 2015

@lucikakajik Hlavně se neboj. Ono to stejně nijak neovlivníš. Já se nebála celou dobu, až když TO přišlo. Není proč. Zbytečně by jsi se stresovala a teď vím, že je to opravdu pravda. Hlavně buď v klidu, relaxuj dokud to jde. Můžu ti říct, že jsem si myslela, že tam tu noc umřu, že to nezvládnu. Usínala jsem už ve stoje mezi kontrakcemi, brečela jsem, jak jsem byla unavená a pak když jsem porodila, jako by všechno spadlo, veškerá bolest byla pryč, neskutečná úleva a to malý štěstíčko na světě. A určitě co ti můžu doporučit, tatínka s sebou... Mě byl neuvěřitelnou podporou, mluvil na mě, uklidňoval, hladil, pusinkoval. Zvědavě i pomáhal asistence, ptal se na milion věcí okolo. A můžu ti říct, vidět ho pak, jak brečí, když se malý narodil, to bylo něco úžasného. Držím ti pěstičky.

lucikakajik
15. lis 2015

Ja uz mam jedno ditko, tak vim o tech bolestech sve🙂 mela jsem krizovy hruza des....Mam holcicku ted prave cekam chlapecka, tak doufam, ze vse probehne v poradku. Jinak nezapomenu na ten pocit s malou jak jsem ji konecne vytlacila🙂 a najednou jakoby utlo ihned bez bolesti to byla parada no🙂

zdenkaj92
autor
15. lis 2015

@lucikakajik Tak to pak jo, já právě koukala, že tu máš jen že čekáš 🙂

Strana
z2