icon

Nenormální poslíčci

herkules6969
12. čer 2019

Zdravím 🙂 tedy maminky, já už jsem z toho na mrtvici 😀
První porod v noci,klasika jdu na malou, ucítím bolest, zjistím, že krvácím a každá další kontrakce po 3min. takže to bylo jasné a jelo se do porodnice 🙂
Teď mám termín za dva týdny, každou chvíli mi tvrdne břicho-mám poslíčky, někdy více, někdy méně, jednou i večer pravidelně po asi po 10 minutách, ale pak jsem se z toho vyspala a nic dalšího se nedělo....
Jenže dneska cca od 9-10h pravidelné kontrakce po 5 minutách(bolestivé) , pak cca do 12h pravidelné po 3 minutách(bolestivé) , tak si říkám, že už se určitě jedná o porod, opravdu to přicházelo naprosto pravidelně po 3 minách a kroutila jsem se tu při každé kontrakci, jenže jsem si říkala, že ještě počkám, jestli se to bude stupňovat, nerada bych jela zbytečně, tak jdeme s přítelem na oběd a tam mě to chytalo tak jednou za 10 minut a teď to samé.... nepravidelně po 10-15 minutách slabší až střední kontrakce(žádné velké bolesti) …...nechápu už, až to přijde doopravdy , tak určitě porodím doma, protože si budu myslet, že jsou to jen poslíčci 😀

Máte někdo nějakou podobnou zkušenost? 🙂

aleenka1234
•
12. čer 2019

@herkules6969 kdybys už rodila, tak bys určo neměla myšlenky na oběd s přítelem 🙂

agneska7
•
12. čer 2019

měla jsem to tak od 35tt pravidelné bolesti co cca 3-5 min třeba celou noc až nakonec přešly rodila jsem 40+3. ale věř že opravdové kontrakce poznáš to je jízda :D

herkules6969
autor
•
12. čer 2019

@aleenka1234 ale měla 😀 já jsem ten typ, že nic moc nedramatizuji, klidně bych si tam při obědě prodýchávala kontrakce , hlavně když bych se dobře najedla 😀 ne, ale je fakt, že i tak jsem obědu moc nedala a byla jsem celou dobu trochu mimo 🙂

herkules6969
autor
•
12. čer 2019

@agneska7 No já už jsem jednou rodila, takže vím, že je to jízda 🙂 ale nikdy předtím, jsem žádné bolesti neměla, takže když to přišlo , hned jsem věděla, teď jsem , ale bolesti měla a zrovna slabé nebyly a stejně nic 😃 ale jsem ráda, že nejsem sama, že jsi to tak měla pomalu 5 týdnů 🙂 mě jde spíše i o to, že mi zjistili streptokoka a tedy až začnu rodit, musejí my dát alespoň 3-4h před narozením kapačky s penicilinem, takže moc nemám čekat až to přijde....

jannym
•
12. čer 2019

No ja bych pro klid duse zajela do porodnice...lepsi jedna zbytecna cesta nez prijet pozde. PS druhy porod byl uplne jiny nez prvni, prvni trval 6 hodin, druhy hodinu, rodil manzel za asistence dispecerky z rychle, zachranka tu byla za 5 min od doby co mi rupla plodovka a to uz byl mal v me naruci, na placente byly cetne infarkty, dr mi rekla, ze kdyby se nerozjel prekotny porod jako zachrana brzda tela, mimco by nejspis umrelo...no dopadlo to dobre...

agneska7
•
12. čer 2019

@herkules6969 taky jsem měla strepkokoka :D rodila jsem překotně doma takže žádná kapačka neproběhla :D maly je naprosto ok 🙂

claire90
•
12. čer 2019

Pro svuj klid se muzes jet nechat zkontrolovat, nebudes ani prvni ani posledni s planym poplachem, navic jsou i zensky, ktery pri porodu nemaji uplne pravidelne kontrakce, takze mozne je vse.
Nicmene kdybych to brala podle sebe, tak souhlasim s @aleenka1234 jit opravdu o porod, chut na jidlo by sla stranou. Do dneska me stve, ze v den druhyho porodu jsem uvarila svoji nejlepsi koprovku, jindy mi uz tolik nechutnala pri vareni a kdyz doslo na obed, snedla sotva jedno sousto, pockala az to do sebe chlap hodi a jeli jsme a to me pritom jeste par hodin bolesti cekalo 😅

kaja2016
•
15. čer 2019

@jannym tvoje telo vi co dela!.-)