icon

Nepravidelná menstruace po porodu, máte zkušenost?

drrregy
26. zář 2013

Ahoj holky, jsem nějaká na vážkách. Mám malého 7 měsíčního syna, kojila jsem ho do 4 měsíců, poté jsem začala užívat antikoncepci..uplynuli 2 měsíce během kterých jsem menstruaci dostala tak jak by to mělo být, žádné spoždění ani přehnaná intenzita. Mences trval 4 dny , to by bylo stejné jako před otěhotněním. Ale o co jde, poslední dobou slaboulince špiním, ale není to rudá ale tmavá až vínová 😖 červená. Je možné tedy, abych špinila i když to nemám dostat? Je možné že to takhle bude ještě nějakou dobu než se to zaběhne zpět do starých kolejí? Jsem docela nervozní....půjdu k doktorovi, ale třeba je zde někdo,kdo by mohl ze své zkušenosti poradit.....díky ☹

lucieandrlova
27. zář 2013

K doktorovi si pro jistotu zajdi, ale já jsem produkovala mléko do 15. měsíce (nekojila, odsávala) a upravoval se mi cyklus skoro až 2 roky... Jednou to bylo tak, jednou tak... Pro organismus to je velká změna, tak bych zatím nepanikařila...

kozinka3
27. zář 2013

Co je to občas... nemůže to být třeba silná ovulace 😨

drrregy
autor
27. zář 2013

@kozinka3 Občas znamená třeba v noci vůbec, ale přes den už třeba 6 dní za sebou a mences už proběhl, je to 7 dní,co skončil.........třeba je to jen nějaká blbost.....v úterý půjdu raději na kontrolu...ale hlodá to
😒

kozinka3
27. zář 2013

@drrregy určitě si zajdi to je divné

drrregy
autor
30. říj 2013

Tak jen doplním výsledek: užívala jsem jednohormonální antikoncepci pro kojící matky, při které by krvácení nemělo být, ale protože jsem již nekojila a přesto užívala tuto antikoncepci, bylo to tedy špatně a dostavilo se krvácení. Neumím to vysvětlit srozumitelněji...
😝