Nevolnost v den termínu porodu
Ahoj holky,
Dnes mám termín porodu a od rána mám nevolnost a točí se mi hlava. Myslíte, že by to mohla být předzvěst porodu ? Měla jste to některá ? Děkuji
Nebo nizky tlak. Ale ja jsem den pred porodem nevylezla ani do prvniho patre bez zadychani. Hlava se taky motala.
@petrak15 Jo, to je fakt. 🙂 Celý poslední měsíc, co jsem už byla doma, se mi dopoledne motala hlava. Chodila jsem na těhotenské masáže, když mě masírovala jednou dopoledne, málem jsem odpoledne. Masérka tvrdila, že to se těhotným stává.
A to jsem ještě musela vymalovat dětský pokoj - nejdřív jsem začínala v poledne, dřív bych asi spadla ze židle. :D
Zhluboka dýchat a tekutiny, to mi pomáhalo. Případně nohy nahoru.
me bylo nevolno několik tydnu, ale hrozil mi predcasny porod. mela jsem navaly horka, pak zimnici, zaludek jak na vode, nekdy az na zvraceni, nekdy sileny hlad, jindy jsme nemohla jist vůbec.....mela jsme 50-100 kontrakci za den a pokud jsme nelezela, tak v kuse tvrde brisko....v nemocnici jsme byla 6 tydnu, pak ale od ukončeného 34. tydne az do porodu doma... v den porodu mi rano natekli dost nohy.. kotníky...do odpoldne se to zhoršovalo, v šest odpoledne mi uz bylo fakt zle a kontrakce jsem mela caste... odjeli jsme z navstevy u nasich rovnou do porodnice... po pulnoci se dcerka narodila...

Ahoj, to může být leccos, navíc při tom vedru. Sama jsem taky měla nevolnost, ale už to bylo i s kontrakcemi, navíc jsem při první době porodní asi třikrát zvracela.
Je možné, že se ti to se změnou počasí rozjede, máme v rodině PA a ta tvrdí, že jak se změní počasí, přijíždí víc rodiček. Změna tlaku prý dost na miminko působí.