Nízký tlak a porod

petraaaaaa
14. zář 2016

Ahoj prosím máte někdo zkušenosti s nízkým tlakem v těhotenství ? Mám ho hodně nízký a omdlévám třeba u zubaře nebo při braní krve.Jak se to řeší při porodu bojím se že až to přijde omdlím.

gepe
14. zář 2016

@petraaaaaa mas uvedeny v profilu 1tt 😕 jaky budes mit tlak v tehotenstvi, to se zrejme teprve ukaze. Nejsem si jista, zda nizky tlak je spolecny s lekarskymi "zakroky", to spis vypada na psychosomaticky problem. Az budes tehotna, tlak ukaze. Jinak u me nizky tlak nic co se tyka porodu neovlivnil - zpusob/druh porodu, aj.

nuggett
14. zář 2016

Já s tím problémy osobně nemám, ale nemyslím, že by někdo z nich riskoval život tvůj nebo miminka. Pokud bude problém a nebude tlak dobrý, tak si spíš myslím že by tě vzali na císař.

betelgeuzz
14. zář 2016

ono záleží, jak nízký tlak máš a jaký ho během těhotenství budeš mít. Já mám nízký pořád, ale neomdlívám, nějaké problémy nepociťuji. Akorát když prudce vstanu, zatočí se mi hlava. ROdila jsem normálně, žádný problém jsem neměla.

gepe
14. zář 2016

@nuggett mnohem vic se resi vyssi ci vysoky tlak - hrozici preklampsie aj. problemy. Nevim o nikom, komu by dali indikaci pro sekci z duvodu nizkeho tlaku, nebo ze by z omdlela rodicka.. Avsak kdo vi 🙂
@betelgeuzz ja treba i 83/56 ci obdony prumer a neresilo se i tak. Spis u me byl problem s tp standard nad 90 i pri nizkem tlaku a sinus tachykard. Coz je vsak uz jiny problem.

nuggett
14. zář 2016

Já o rodičce, která omdlela bohužel vím. Dopadlo to dobře oba dva v pořádku, ale miminko se muselo brát "zvonem" nebo jak se tomu nadává.

petraaaaaa
autor
14. zář 2016

děkuji za odpovědi...myslím že mám i panickou hrůzu z injekcí a doktorů apod.a k tomu nízký tlak proto se bojím že to nezvládnu.

betelgeuzz
14. zář 2016

@nuggett a to omdlela kvůli nízkému tlaku?

nuggett
14. zář 2016

@betelgeuzz Jaký měla tlak v těhotenství bohužel nevím 😀 prcek jí nebyl schopný projít a "zasekl" se, jen jsem chtěla uvést zkušenost, že omdlít při porodu opravdu jde 🙂

nuggett
14. zář 2016

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru