Oteklé nohy a brnění v ruce ještě týden po akutní sekci

karolinafm
2. zář 2014

Jsem týden po akutní sekci a poslední měsíc těhotenství mě hodně hlídali kvůli možné preeklampsii. Na nohách jsem měla hodně velké otoky od kolen a v pravé ruce neměla prakticky cit. Myslela jsem, že po porodu se to zlepší, ale nohy jsou pořád prakticky stejné, vůbec ty otoky nechtějí zmizet. Ruka je trochu lepší, teď už v ní mám "jen" mravenčení při jakémkoliv doteku. Měla jste to také některá? Co s tím? Kdy vám to zmizelo? Nohy mám prakticky furt nahoře, dávám obklady, ale prostě nic :(

whitelilith
2. zář 2014

Já byla otekla 3 týdny před a tak 10 dní po porodu. Cit jsem postupně ztratila v obouch rukách a plně se mi vrátil tak po 5ti týdnech. Chce to nohy nahoru a studené obklady, což se s dítětem lehce řekne, hůř dělá. Zažila sem to, nezávidím. Ať Tě to brzo opustí.

hanivasi
3. zář 2014

neměla jsem to tak hrozné jak ty, každopádně moje otoky na nohách i rukách vymizely postupně během šestinedělí. Hned po porodu jsem pocítila, že mám už trochu lepší nohy, ale další den to bylo zase stejné.....upravilo se to až časem. Prstýnky jsem zpět navlékla snad až po dvou měsících po porodu.
Přeji ať tě to moc dlouho netrápí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru