icon

Po kolika dnech po sekci pustí z porodnice?

positivemind
15. čer 2022

Po kolika dnech po sekci jste šly domu z porodnice? 🙂

squezy
15. čer 2022

@positivemind v papirech bylo po 5 dnech. My byli 10dni,rodila jsem jednovajecna dvojcata a kluci meli kolem 2kg,tak jsme se jeste o chvilku zdrželi, ale mamky s jednim odchazeli po cs za 5 dni.

jako_mala_holka
15. čer 2022

Nastupovala jsem v úterý dopoledne, ve středu císař a v neděli dopoledne jsem šla domů

sanyy22
15. čer 2022

@positivemind v sobotu císař a domu jsme šli ve středu

kristyn86
15. čer 2022

V patek jsem rodila a v utery jsme sli domu. S druhym ditkem o den dele,mala mela zloutenku.

olga_
15. čer 2022

Dvojčata, sekce v neděli odpoledne, domů ve středu po obědě.

nita1984
15. čer 2022

V sobotu akutní sekce, ve středu domů.

sami28
15. čer 2022

@positivemind v pátek císař a v pondělí domů

pampeliska1313
15. čer 2022

6dni, možná dokonce týden? Teď už nevim. Tehdy mi říkala jedna sestra tam, ze si mě tam můžou nechat stejně maximálně jen nějakou dobu - třeba ten týden. A pak musím uvolnit místo .) ale neslo mi kojení a pustili mě až když začal syn pribirat - jeden večer konečně šel vahou nahoru. V noci jsem kojila jak silena, ráno taky, aby to co nejvíc dohnal a odpoledne jsem konečně odešla.

vladienka
15. čer 2022

Na 4.den dopo

xnikax1
15. čer 2022

@positivemind Já v úterý císař a v pátek už mě pakovali domu, jako můžu říct, že jsem se na to moc necítila teda. 🤔

martulka88
15. čer 2022

@positivemind V úterý v 8 císař, v pátek v 11 domů a byla jsem neskutečně ráda 🙏 Doma mi bylo mnohem lépe, vyspala jsem se, muž mi pomohl a to jsme měli cestu 60km.

bva
28. čer 2022

Ja mam za sebou tri cisare a se vsema detma jsem byla vzdycky v porodnici 6 dni.