icon

Poporodní kalhotky a vložky. Jakou značku vybrat?

petrikovaluca
23. črc 2025

Holky, prosim s jakými poporodnimi kalhotkama a vlozkama mate zkusenost a doporucujete? Casto slysim pozitivbi reakce na znacku momcare, ale je to drahe 🫣 Jako vim, ze chci urcite krataskove, ze jsou lepsi a nezarezavaji se. Ale co znacka? :( Dekuju

linducha90
23. črc 2025

@petrikovaluca já jsem u obou porodů používala Bella Mamma a byla jsem spokojená, vložky jsem si kupovala obyčejné poporodní...

jana5382
23. črc 2025

@petrikovaluca frida mom, byly perfektní

mapla
23. črc 2025

@petrikovaluca vložky "Flower porodnické vložky 7x25cm" a kalhotky tuším "Molicare premium", určitě síťované a myslím i bezešvé a oboje spokojenost 🙂

martulka88
23. črc 2025

@petrikovaluca Síťované kalhotky, co se daly vyprat. Myslím bella mama nebo nějaké takové. A vložky flower.

andelka
24. črc 2025

Síťované s nohavičkou, značku už nevím. Daly se přeprat a rychle uschly. Vložky Batist Flower, byly super tvarované.

adelalll
24. črc 2025

Mně hodně vyhovovaly síťované z DMka, nejsou drahé a dobře drží, i s větší vložkou 🙂 A na kratáskové doporučuju třeba Tena Pants, jsou měkoučké a nikde neřežou 🌷

pinkninja
24. črc 2025

@petrikovaluca Nejlepsi jsou (po operaci jsem využila) inkontinenční kalhotky na jedno použití. Prodávají se už všude možně. Nikde neprotečou v jsou příjemné. Nic se nehne. Sunda a vyhodí. Jsou různé druhy od různých firem. Líbilo se mi, že se “nepohybují”, riziko protečeni 0.