Porod císařským řezem na vlastní žádost. Je to možné?

saly1478
25. lis 2019

Holky myslite ze by mi v porodnici vyhoveli se zadosni na cisarsky rez? Prvni dite jsem rodila normalne, ale po porodu jsem mela komplikaci krvaceni. Praskla cevka a pak jsem i kolabovala tak po zasiti mi dali transfuzi. Dale mam dole krecove zily i na nohach. Mam strach, ze by se to opakovalo. Prosim za kazdou odpoved.

jituli84
25. lis 2019

Asi jakkterá porodnice a jakkterej gynekolog. Holčiny tu psaly, že kdyby řekly svemu gynekologovi, tak jim císař naplanuje a s tím je odešle do porodnice. Ale jinak třeba u mě by to neprošlo, pokud k tomu nejsou vážné důvody.

balogis
26. lis 2019

No co se Dr ke kterým chodím já týče,tak pokud by nebyl vážný zdravotní důvod ,tak by mi v žádném případě cs nedoporučili a to ani po předchozích porodech, které byly oba na prd-jeden skončil akutním cs druhý vex.

drakenn
26. lis 2019

Krvacet můžeš i po cs, průběh může být naprosto stejný. Být tebou, proberu to dopodrobna se svým gynekologem, ať ti vysvětlí klady a hlavně zápory této operace.

denca033
26. lis 2019

@saly1478 pokud k tomu nejsou závazně zdr důvody. Cs se nedělá. I po cs můžeš mít komplikace. Právě včera jsem prodělala třetí cs.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru