icon

Použít poporodní pás hned v porodnici?

europa00
8. črc 2022

Holky bral si někdo stahovací pas už do porodnice ?? Nikde není uvedeno od kdy se muže používat. Chci se vo nejdříve dostat do formy, zada nám celkem blbě v bederní části tak doufám ze to i tak pomůže. Hlavně mě děsí jak rychle a jak velke břicho mám teď u druheho tehu… jakoby ts delohs už byla nějak více povolena ze to tak rychle vylezlo… do 14 dnů snad porodim a samozřejmě té teď těsně před mi popraskalo břicho.🙈 je mi 39 a říkám si jestli se mi tělo dá dokupy tak rychle jako přes 10 lety nebo fakt budu muset potit krev 🙈🙈🙈 modlím se abych zhubla jen kojením 😂😂😂

lida9
8. črc 2022

pokud chces rychle zpet do formy, tak na to jdi pres fyzio... to muzes cvicit hned v porodnici ( ja hned po cs uz jsem ,,cvicila,, proste pro dobry pocit ). Ale chce to cviky znat pres dobreho fyzio, ne nic okoukaneho z netu! ... porodni pas te sice stahne, ale na oko - ty totiz potrebujes zapojit svaly a vnitrni core k tomu, aby si telo posilila, coz nezapojis, kdyz budes v pasu, ktery ti bude vsechno drzet sam... Takze k tve otazce - pas nevim od kdy, ale cviky muzes zacit hned🙂 preji at se brzo vrati zpet tva postava!

europa00
autor
8. črc 2022

@lida9 děkuji Jj v tom mas pravdu jen dnes je Fajt složité najít kvalitního fyzio a ještě někde složité dojíždět s novorozencem, v okolí nikoho kvalitního neznám a je mi jasné ze klasické cviky po porodu jsou úplně mimo spíše na škodu už kvůli rozestupu břišních svalu…. Já mám asi smůlu ale věcně hledám top kosmezicku - nemám, top kadeřníka - nemám, dobrého trenéra -nemám 😂😂😂😊🙏 joo vlastně našla hsem fakt super fyzio na Slovensku 😂😂😂tam fakt dojíždět nebudu. Něco asi dělám blbě 😀

gbp
9. črc 2022

@europa00 zkus se zeptat, jestli by nekdo nedoporucil z tveho okoli. nevim odkud jsi. ja mam treba vybornou fyzio, vzdycky mi pomohla. ted resi, ze se ve 30 tydnu skoro nehybu, po porodu chci taky resit diastazu a spol. jsem z Hradce Kralove.

europa00
autor
9. črc 2022

@gbp ahojky jsem Fulnek cca 40 km od Ostravy tady jsem chodila už na rehabilitace na polikliniku a nic moc teda i maserku sháněla a taky katastrofa. V Ostravě bude určitě širší vyber… snažím se na doporučení všechno i Kadernice, a to fakt neplstim málo za vlasy a přesto nikdy nejsem ba 100 % spokojena ale treva v těch službách krásy to vidím ze mám vyšší nároky, protože upřímně ono málo kdo umí dělat blond vlasy a neudělat ti chemlon… a fyzio jsem potkala jediného luxusního na Slovensku tam jsem mu skoro probrecela hodinu na stole od bolesti ale pak úleva se opravdu dostavila

optimistic
9. črc 2022

@europa00 naprosto chápu! Málokdo odvede opravdu kvalitní práci.

optimistic
9. črc 2022

@optimistic ještě dodám, že třeba obočí mi v pubertě kosmetička vytrhala tak blbě, že malé následky jsou až doteď. Jiná mi zase tak rozrejpala pleť, že mám jizvy. A to mám i další negativní zkušenost s jinými službami...takže opravdu vybírám velmi opatrně...

nina004
10. črc 2022

@europa00 Ja som skúšala dýchanie už na jiske po cisari, plus nejaké ľahké cviky v šestonedelí. Teraz plánujem so sebou zobrať pás už do nemocnice,ale nie kôli postave,ale či sa mi s ním nebude ľahšie hýbať ,keď sa budem musieť starať o malé. U syna to bolo hrozné, hneď nám ho dali do izby a ja som sa k nemu nevedela ani poriadne dostať