Použít poporodní pás hned v porodnici?
Holky bral si někdo stahovací pas už do porodnice ?? Nikde není uvedeno od kdy se muže používat. Chci se vo nejdříve dostat do formy, zada nám celkem blbě v bederní části tak doufám ze to i tak pomůže. Hlavně mě děsí jak rychle a jak velke břicho mám teď u druheho tehu… jakoby ts delohs už byla nějak více povolena ze to tak rychle vylezlo… do 14 dnů snad porodim a samozřejmě té teď těsně před mi popraskalo břicho.🙈 je mi 39 a říkám si jestli se mi tělo dá dokupy tak rychle jako přes 10 lety nebo fakt budu muset potit krev 🙈🙈🙈 modlím se abych zhubla jen kojením 😂😂😂
@lida9 děkuji Jj v tom mas pravdu jen dnes je Fajt složité najít kvalitního fyzio a ještě někde složité dojíždět s novorozencem, v okolí nikoho kvalitního neznám a je mi jasné ze klasické cviky po porodu jsou úplně mimo spíše na škodu už kvůli rozestupu břišních svalu…. Já mám asi smůlu ale věcně hledám top kosmezicku - nemám, top kadeřníka - nemám, dobrého trenéra -nemám 😂😂😂😊🙏 joo vlastně našla hsem fakt super fyzio na Slovensku 😂😂😂tam fakt dojíždět nebudu. Něco asi dělám blbě 😀
@gbp ahojky jsem Fulnek cca 40 km od Ostravy tady jsem chodila už na rehabilitace na polikliniku a nic moc teda i maserku sháněla a taky katastrofa. V Ostravě bude určitě širší vyber… snažím se na doporučení všechno i Kadernice, a to fakt neplstim málo za vlasy a přesto nikdy nejsem ba 100 % spokojena ale treva v těch službách krásy to vidím ze mám vyšší nároky, protože upřímně ono málo kdo umí dělat blond vlasy a neudělat ti chemlon… a fyzio jsem potkala jediného luxusního na Slovensku tam jsem mu skoro probrecela hodinu na stole od bolesti ale pak úleva se opravdu dostavila
@europa00 naprosto chápu! Málokdo odvede opravdu kvalitní práci.
@optimistic ještě dodám, že třeba obočí mi v pubertě kosmetička vytrhala tak blbě, že malé následky jsou až doteď. Jiná mi zase tak rozrejpala pleť, že mám jizvy. A to mám i další negativní zkušenost s jinými službami...takže opravdu vybírám velmi opatrně...
@europa00 Ja som skúšala dýchanie už na jiske po cisari, plus nejaké ľahké cviky v šestonedelí. Teraz plánujem so sebou zobrať pás už do nemocnice,ale nie kôli postave,ale či sa mi s ním nebude ľahšie hýbať ,keď sa budem musieť starať o malé. U syna to bolo hrozné, hneď nám ho dali do izby a ja som sa k nemu nevedela ani poriadne dostať

pokud chces rychle zpet do formy, tak na to jdi pres fyzio... to muzes cvicit hned v porodnici ( ja hned po cs uz jsem ,,cvicila,, proste pro dobry pocit ). Ale chce to cviky znat pres dobreho fyzio, ne nic okoukaneho z netu! ... porodni pas te sice stahne, ale na oko - ty totiz potrebujes zapojit svaly a vnitrni core k tomu, aby si telo posilila, coz nezapojis, kdyz budes v pasu, ktery ti bude vsechno drzet sam... Takze k tve otazce - pas nevim od kdy, ale cviky muzes zacit hned🙂 preji at se brzo vrati zpet tva postava!