icon

Převoz miminka v inkubátoru

adalajda2312
29. kvě 2019

Prosim o zkušenost.Nechával si někdo převážet mimi v inkubátoru z Prahy,Pece o matku a dítě do Liberce? Mam tam vnucku, a nabídli az to bude možné převoz,aby to dcera mela blíže.Dekuji

elsy3
29. kvě 2019

@adalajda2312 Neměly jsme tedy stejnou cestu, dceru mi převáželi z Plzně - Lochotína do Prahy na Bulovku. Narodila se 34tt, vezli ji v sanitce v inkubátoru. Jel s ní doktor a sestra, takže o ní bylo postaráno 🙂 já jela autem napřed. Převoz zvládla dobře, jen byla pak hodně unavená. Pokud je mimi stabilní, tak by to neměl být problém 🙂

malinkaelinka
29. kvě 2019

Je to poměrně časté, manžel vozí nějakého nedonošenečka každou chvíli 🙂 Vzadu s mrnousem vždy jede lékař z oboru (tedy dětský, nikoliv třeba urolog, jako když pro vás přijede záchranka) a ten celou dobu mimčo kontroluje.

mirri7
29. kvě 2019

U nas se prevazelo do libe hned po porodu s odbornym personalem. Cesta trvala okolo hodiny. Malyho jsem tam mela mesic...

julielim
29. kvě 2019

já bych se toho nebála 🙂 nedonošenečci se převážejí běžně už x let. Pamatuju doteď, když mi babička vyprávěla, že takhle vozili miminečka od nás z nemocnice do asi 40km vzdálené fakultky, že je doprovázela ona 🙂 a to s nimi takhle jezdila před cca 40-50 lety a vše probíhalo v pořádku

adalajda2312
autor
30. kvě 2019

Děkuji moc,uklidnilo jste me :