icon

Přišel porod z ničeho nic?

zmrzlink
30. lis 2020

Krásný den holky, jsem dnes 39+5tt a už si nepřeji nic víc na světě než porodit!!! Jenže stále se vůbec nic neděje...Mám jen občasné bolesti v podbříšku jako při MS, ale to je vše.. Cítily jste nějak, že už to přichází? Nebo to přišlo opravdu z čista jasna? Jsem strašně netrpělivá :(

Strana
z3
inkheart
4. pro 2020

@zmrzlink
@zmrzlink ty CS stejně nic neznamenají, příště si to odmítám nechat měřit. Já chodila měsíc s CS4 a pak jsem stejně rodila akutním císařem týden po terminu, protože porod spustil až Hamilton a miminku se nedařilo. Na cervix skóre se vykašli a hod se do pohody.

zlobr
4. pro 2020

@zmrzlink za me teda vyvolani neni takova hruza😉 u prvniho porodu mi v den terminu praskla voda. Zadne kontrakce ani poslicci-to neznam. Otevrena na 1 cm. Ale ani po 20 hodinach zadna zmena tak jsem dostala 1/4 vyvolavaci tablety. To se pomalu rozjely kontrakce. Po 5 hodinach kontrakce po 1,5min ale otevrena na 5cm. Byl mi doporucen epidural (moc jsem nechtela ale uz jsem byla vycerpana), ten zabral do 15 minut a ja se za 1h otevrela na 10cm. Za dalsich 7 min byl syn na svete. Paradni porod vlastne. Nestresujte se vyvolanim🤩 neni to zadna hruza. Druhej porod opet zadni poslicci, den po terminu jsem vecer vysavala a vytirala ( bylo to nutny,ne ze bych se pokousela rozjet porod 😁) a po skonceni me bolelo bricho a zada. Myslela jsem,ze jsem to proste prehnala.Ale bolest se vracela po 5-6 minutach. Myslela jsem,ze to jsou poslicci,ze kontrakce nemuzou byt hned takhle rychle.
No-tak muzou😁
Dala jsem si 2x sprchu,to nepomohlo. Tak ve 23h prijeli tchanovci hlidat starsiho syna,a my vyrazili do porodnice. Monitor, vysetreni, nalez otevrena na 5cm. Kolem 0:30 jsem sla na porodni sal, v 1:30 mi porodni asis. praskla vodu a ve 2:10 byl synator na svete.
Zkuste se nestresovat strachem z vyvolaneho porodu. Ten muj prvni treba nebyl vubec spatnej.😉
Hodne stesti🥰

apellaide
Odpověď byla odstraněná
apellaide
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3