icon

Příspěvek smazaný autorovi

dzungala
13. čer 2018

Dnes se tu ráno objevila nově založená diskuze autorkou "neznamkou". Jestli je porod taková hrůza, jestli je hodně krve a tak. Stihla jsem pročíst první stranu a nic mi na diskuzi nepřišlo nijak závadné. Když jsem po čase klikla na druhou stranu, objevilo se sdělení "Příspěvek smazán autorovi". Otázka směřuje na MK: Z jakého důvodu byla celá diskuze smazána?

Dále otázka na všechny. Když už jsme u toho mazání a tak... Taky jsem si párkrát všimla, že u některých přezdívek, resp. některých příspěvků se objevuje poznámka MK, že autor je nevěrohodný a bývala tam možnost si přečíst i ostatní příspěvky takového nevěrohodného autora. Vždycky jsem to listla celé a nikdy jsem nic nevěrohodného nezaznamenala, stačilo jen, že psali třeba něco o bylinkách, nebo nedejbože doporučili nějakou dietu nebo bylinu či čaj (atd.), žádné konkrétní firmy, žádná reklama, někdy jsem tam nenašla podezřelého vůbec nic. Tak mě napadlo, zda třeba i já bývám MK takto označena (protože počítám, že samotný autor o tom označení neví), protože se zde vyjadřuji k protikvasinkové dietě například a k jiným věcem, které mohou být týmem MK vyhodnoceny jako závadné. Nejde mi to do hlavy.

Zažila jste některá? Taky se vám stalo, že jste si příspěvky
"závadného autora" tedy pardon "nevěrohodného" přečetly a nic závadného jste neshledaly? Víte třeba některá o tom, že jste takto byl označena?

Jak hodnotíte takové zásahy ze strany MK? A proč si myslíte, že byla smazána ta diskuze o porodu?
Označím namátkou ty, které si z diskuze pamatuji:@odula, @neznamka, @normalnimatka.

Strana
z2
blahova_andrea
13. čer 2018

@letadylkokane věřit nemusíš, ale úchylek je mnoho a ano, jsou i tací, které prostě bere bolest, krev apod. už jsem se setkala s tím, že jsem s dobrou vírou odpověděla a pak mi chodily zprávy do IP, oplzlé výslechy do detailů a člověku je hned jasno

letadylkokane
13. čer 2018

@blahova_andrea no, tak to jsem zas o neco moudrejsi 🙂
Lidi jsou blazni 🙂)

rexinka
13. čer 2018

@blahova_andrea Tak to je teda docela nechutne, ja jsem se s tim teda osobne jeste nesetkala a ani by me to nenapadlo.

rexinka
13. čer 2018

@letadylkokane Clovek se stale uci a tady na MK zvlast 🙂

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
blahova_andrea
13. čer 2018

@dzungala já to ani řešit nestihla. přestala jsem na IP reagovat a než jsem se dostala k nahlášení, tak to stihl někdo jiný a dotyčný byl zablokován

barchen
13. čer 2018

@dzungala Jak přesně zněl ten text po vymazání? Já si myslím, že když je tam "příspěvek smazán autorem", tak to z nějakých důvodů smaže autor diskuze. A když tam je "diskuze neexistuje", tak to smaže admin.

priefi
13. čer 2018

@dzungala a nesmazala to autorka?

letadylkokane
13. čer 2018

@priefi nene, smazala to adminka.

barchen
13. čer 2018

A jak je to s těmi fake nebo více profily? Je to vlastně možné? Když jsem prolítla podmínky, tak tam stálo, že můžete mít pouze jeden účet. Zřejmě je to dané IP adresou, takže ze stejného PC nebo mobilu víc profilů nezaložím, resp. ano ale zjistí to a zablokují všechno.

pasiba
13. čer 2018

Když už jsme u těch úchylek. Jak asi vznikají? Znáte z okolí někoho? Já asi ne 😐 nebo to dobře taji?

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
dzungala
autor
Autor odpověď smazal
blahova_andrea
14. čer 2018

@barchen někdo tu má i více profilů, pokud je tu léta a pak má intimní dotaz, kde chce být inkognito, tak se to občas dělá. pak asi záleží jakým stylem se komunikace vyvíjí, jak na to budou admini reagovat, nevím. ale na začátku některých diskusích zakladatelka uvádí, že tu není nová, ale nechce být identifikovaná a diskuse normálně fungovala, nikdo to hned nesmazal jen kvůli duplicitnímu profilu

blahova_andrea
14. čer 2018

@pasiba hodně úchylek jsou prý různé potlačené věci z dětství, následky patogenních vlivů v rodině apod. no a s tím, kdo jaké má se ti určitě lidi jen tak na potkání chlubit nebudou. takže možná ani netušíš kolik a jakých znáš 😉 já třeba znám jednoho, který se rád obléká do latexu a všeobecně převléká za ženu, přitom je ženatý, má děti, vede normální život a je neškodný. jiný má rád latex na sobě i partnerce, má rád i sado maso a bondage. pokud si k sobě najde takový člověk správného partner, tak je to fajn pro ně. pak taky jednoho, kterého bralo hodně pyžmo, neměl rád časté mytí ženy a vůbec parfémy a vylepšovadla. největší blaho pro něj byly nemyté spocené nohy 😅 ale to jdou příklady mužů, kteří jsou se sebou srovnaní, netají se, nemají nic potlačené a jsou jací jsou. horší jsou ti, co si to neumí přiznat, co to tají, které za to okolí od dětství odsuzovalo, týralo...
a to ani nevím, co vše nevím o jiných lidech. fakt nevíš, koho znáš. o čem lidi tajně sní, co dělají za zavřenými dveřmi...to netušíš. bychom se možná divili všechny, kdyby to bylo nějak na lidech poznat, co vše existuje a kdo všechno to "má, praktikuje" 😀

zlorenka
14. čer 2018

@pasiba vyborny film na tohle tema je the little death, serie povidek o (a)typickych uchylkach, doporucuju! 😂

astyna
15. srp 2018

Bylo by mozna fajn,kdyby nove diskuze mohli zadavat uz trosku "vypsani" uzivatele. Ne hned novacek,pak to ledakdo zneuziva,dvacet stejnych diskuzi denne.

priefi
15. srp 2018

@astyna kdyby to tak bylo, tak vetsina zenskych prejde ke konkurecnim portalum, teda aspon tech potencionalnich novych

berenika39
15. srp 2018

@astyna kdepak by se novacek vypsal, kdyby nemohl psat? Kdo a jak a kdy by urcil, ze uz to neni novacek a ze uz tedy muze? Umis si predstavit situaci, ze prijdes na stranky hledat radu a budes mit zakaz se ptat? Absurdistan🙂

normalnimatka
15. srp 2018

@dzungala tyjo nějak jsem vůbec nezaregistrovala, že jsi mě označila...
asi si to matně pamatuju, docela se ta diskuze rozjela a docel ajsme se tam některý dost vypisovaly🙂 tak docela škoda, že to upadlo v zapomění.

jako důvod smazání, že to bylo založený fake profilem, no jako já nevim.... jestli adminky dostaly echo, že to napsal úchyl, tak budiž (i když pořád si nemyslim, že je to tak úplně důvod mazat takovou diskuzi, kde se dotyčnej jako úchyl neprojevoval). přeci spousta lidí si zakládá další profily, kvůli anonymitě, a nevidim na tom nic divnýho a nepochopitelnýho.

jinak souhlasim, modrej koník jde dost do prdele. ne, že by to někdy byl nějakej zázrak. ale přijde mi, že oproti emiminu např. tady jsou poměrně normální a vzdělaný ženy. diskuze o "duchách" ignoruju:D
jako jediný, co je tady fajn (a asi nejvíc fajn ze všech podobnejch webů) je rozhodně bazar a pak skupiny. existuje tu spousta fajn skupin s fajn uživatelema. páč to tvořej hlavně ty lidi, a podle zaměření se někde holt vyskytujou určitý lidi. asi nenarazim ve skupině "zero waste" na někoho, kdo řeší veřejně na netu ducha na testu:D

astyna
15. srp 2018

@berenika39

Pak vznikají trollové, kteří si založí účet, napíšou téma k diskuzi a pak už jsou neaktivní a jen koukají, co kdo píše a eventuelně spamují jednotlivé uživatele. Tak to je běžné na serverech, kde se platí členství - např. Srdíčko (seznamka a debaty pro nezadané), dříve Lide...Mohou přispívat do diskuzí, ale sami je zakládat nesmí, až od určitého počtu "prokoukaných" hodin nebo příspěvků jima nabudou práva.

Diskuze tady se pořád opakují, stačí zadat lupu a nebudou se otázky a diskuze pořád duplikovat. Ano, umím si to představit, sama jsem tady tak začínala - hodilo mě to sem do diskuze, když jsem hledala anomálie ve vývoji prvního syna.

@priefi

Proč by? Už tu moc originální diskuze nejsou, pořád se opakují - nesedí, nejí, nespí, těhotná?...

normalnimatka
15. srp 2018

jako je fakt, že mnohdy by stačilo zrecyklovat starší příspěvek, ale zase na druhou stranu, když se jedná o nějakej složitější problém, než ty dvě "nejasný" čárky:D, blbě se v tom orientuje, kdyby někdo líčil manželský problémy (i s dětma) byť podobnýho rázu, v zásadě ale s úplně jinejma okolnostma. nikdo neví, na co kdo pořádně reaguje atd.

puhelin
Autor odpověď smazal
marcicek84
Autor odpověď smazal
denise095
10. říj 2022

@dzungala Já tedy nevím co je na tom pravdy, ale když kdokoliv označí danou odpověď nebo otázku za nevyhovující tak zřejmě může být autor označen na nevěrohodný ... Dává mi to smysl.. 🤷🏼‍♀️😁 co myslíte?

Strana
z2