icon

Pustí otce k porodu, když má chřipku?

aaabbbc
19. lis 2009

ahoj maminy, když jsou (zatím) v Královehradeckém kraji zakázány návštěvy, pustí tatínky k porodu? asi by bylo lepší tam zavolat, ale nevíte to některá? moc děkuji....

lenkabu
19. lis 2009

Nevím,zavolej do porodnice.

kralicinka
19. lis 2009

ahoj.tak tohle by mě taky zajímalo.jsem 38tt. 😲 já doufám že to dovolí

melis7
19. lis 2009

Pracuji v nemocnici HK a tady to je tak,že tatínek k porodu může,pokud nemá příznaky respiračního onemocnění nebo teplotu.Tohle platí pro Hradec.Jak je to jinde nevím.Ale i tady se to může změnit.Mějte se a hladký porod.Melis

kralicinka
19. lis 2009

jéé díky. 🙂

raada
19. lis 2009

Holky nestraště, dnes jsme svému otci tvrdila, že manžela prostě pustí (jsem 40tt🙂 já tam sama nejdu!!!! 😀 😀 😀

sonije
19. lis 2009

Já sice nejsem z vašeho kraje a u nás to ještě nepropuklo, ale když rodila kamarádka v době uzavření nemocnice kvůli chřipce, pustili tam jejího manžela až na poslední dvě hodiny porodu a to rodila 20 hodin.. 😒

mamina
20. lis 2009

Nevím,ale pokud je chlap nemocnej,měl by podle mýho ležet v posteli.Už kvůli miminku.Vy jste velký holky,zvládnete to i sami,ale kvůli zdraví miminka bych byla pro,aby nemocnej tatínek raději zůstal doma.Nezlobte se...

raada
20. lis 2009

Já myslím, že je všem jasné, že nemocný tatínek nemá u porodu co dělat, tady jde o to, že tatínek je zdravý, ale je chřipkové období a hrozí zákaz návštěv pacientů - a řešíme, jestli můžou být u porodu tatínci, když je oficiápně zákaz návštěv - je jasné, že na návštěvu na 6nedělí je nikdo nepustí, ale jde o ten porod na porodním sále, ejstli jsou nebo nejsou zakázány doprovody k porodu...

kralicinka
20. lis 2009

jj přesně.kdo by si bral k porodu manžela kterej má chřipku.ale když jsme oba zdraví tak proč rodit sama. 🙂 snad se to nezmění.

misicka85
12. pro 2009

Známá rodila včera a kvůli chřipce nesměla mít manžela u porodu, a na oddělení jsou zakázány i všechny návštěvy..