icon

Porodnice, které podporují bonding a tatínky při císaři

cherie24
12. led 2022

Zdravím, nevíte náhodou, která porodnice umožňuje tatínky na sále a následný bonding maminky? Blíží se nám konec těhotenství a bohužel to prý nevypadá úplně nadějně. Čekal by mě druhý císař a mým velkým snem byl bonding miminka a ne další separace od miminka. Nechci se toho vzdát, jsem z toho dost na dně. Přípravy k porodu byly velké. V našem kraji to žádná nemocnice neumožňuje, ale jsem ochotná za tímto účelem jet i za hranice našeho kraje a alespoň tohoto se nevzdat.
Děkuji za případné odpovědi.

nazka
•
12. led 2022

@cherie24 na Kladně manžela pustili na sál, když mě šili, což je větší část císaře. Bylo to ale před koronou ještě, teď nevím.

pampeliska1313
•
12. led 2022

Manžel byl na akutním císaři se mnou, následně měl syn bonding s manželem, mne syna na sále ukázali, mohla sem mu dat pusinku atd, vzali mě na JiP a večer ho přivezli na přiložení. Rodila sem v Podolí. Jen říkali, ze kdybych musela na celkovou anestezii na císař, manžel by tam logicky byt nemohl.

olga_
•
12. led 2022

Před koronou (2018) byl manžel po celou dobu císaře se spinálem, dvojčata, Rakovník. Nebyli jsme ani na JIP, měla jsem děti hned u sebe. Jinak s nimi byl po celou dobu manžel.

mamikry
•
12. led 2022

@cherie24 Kamarad mel fotku, jak sedi na sale a chova miminko, je z Ceskych Budejovic, tak bych se tam zkusila zeptat. Ale bylo to pred covidem.

drep
•
12. led 2022

V ústí nad labem pouštíme taky, pokud je to ve spinálu či epidurálu, u celkovky je to na domluvě, já osobně bych otce u celkovky, resp. U úvodu do anestezie nedovolila.

journals
•
12. led 2022

Prý snad i na Mělníku by to mělo jít

treasurka
•
12. led 2022

@cherie24 fb Podporite me v osvete - poradi

lenulacek
•
12. led 2022

@cherie24 vyškov

ajush_ka
•
12. led 2022

Fakultní nemocnice Ostrava. Bonding, dotepání pupečníku samozřejmost, pak jsme měli nadstandard, takže žádná JIP a malý byl hned a celou dobu s námi (muž tam byl se mnou i přes noc).

journals
•
12. led 2022

@ajush_ka dotepani pupecniku je nekde mozne? Ja myslela ze to ani pri sekci nejde, ze jdou hned sit

fandysek_1
•
12. led 2022

@cherie24 Mělník

journals
•
12. led 2022

@ajush_ka diky o tom jsem vubec nevedela. Myslela jsem ze to trva i mnohem dele nez minutu

michaelarousova
•
12. led 2022

@cherie24 melnik

zizkmi
•
12. led 2022

@cherie24 Nový Jičín, byla jsem na planovane sekci, manzel mi sedel u hlavy, byl u mereni, vazeni a pak udelali bonding jemu ( sedel s maly pres hodinu sam pekne v klidu), me na siti uspali.

mirkam06
•
17. led 2022

@nazka rodila jsem loni v říjnu a manzela v Kladně k císaři nepustili, i když mi odkejvali, že ho tam pusti

felixfelicis
•
17. led 2022

Jihlava, neni ani JIP.

majili
•
24. led 2022

FN Brno Bohunice rodila v lete kamaradka a tatinek byl na sale, ale otazkou je, jak by to bylo ted v zhorsene dobe covidove.

cherie24
autor
•
25. led 2022

@felixfelicis o Jihlavě jsem taky slyšela a tu máme i nejblíž z navrhovaných. 🙂 Malá se nakonec rozhodla sama, ale po celém dni to skončilo akutně kvůli ozvám. Docela mě na příjmu překvapili a aspoň částečně nám vyšli vstříc. Pokud se někdy ještě rozhodneme pro třetí, tak bude zřejmě Jihlava jasná volba. 🙂

felixfelicis
•
25. led 2022

@cherie24 gratuluju k miminku🙂