Recept na přivolání porodu - senné květy

maximka33
18. črc 2013

ahoj holky, slyšela jsem o tomto čaji http://obchod.mamababystudio.cz/22-senne-kvety-..., že se má uvařit a páru nechat jít na spodek (na záchodě nebo tak). Máte s tím nějakou zkušenosti? nikdy jsem o ničem podobném neslyšela

tonna
18. črc 2013

Ahojky, nám o tom říkala porodní asistenka. Bylo to u prvního syna. Já jsem to bohužel v té době nikde nenašla, takže vyzkoušeno nemám. Ale doporučovala nám to.

cirrusa
25. črc 2013

@maximka33 Stadelmann o nich píševe své knížce, ta sedací koupel se má provádět ke konci těhotenství (nejdřív méně často, pak častěji - na konkrétní pokyny bych se ale musela podívat). Píše, že koupele napomáhají změkčit a zvláčnit tkáně, což je důl. hlavně pro prvorodičky a pro ženy, které měly u před. porodů nástřih hráze. Toliko odborná literatura 🙂

halyinka
12. dub 2016

Obnovuji diskuzi. Prave testuji protoze jsem ve 40+3 a na porod absolutne nevypada. Zitra rano jdu na kontrolu, tak snad aspon trochu nejaka zmena. K porodu mam take nacviceno 31cm balonkem Aniball.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru