Roušky. Jak to bude v srpnu v porodnici? A co s doprovodem?
Holky co myslite jak to bude v srpnu s rouskama v porodnici pri porodu a jak s doprovodem u porodu diky
@zuzibuzi nechci znit nijak jedovate nebo utocne..to vubec..ale ze soucasny situace je patrny, ze nikdo nevi dny ani hodiny, jak co bude...jestli se vas porod tyka, tak nestresovat se dopredu, tesit se na mimco...nak to bude;) a vo vim, tak i pres narizeni vim o nekolika, ze jim povolili to sundat, at to udychaj..
Porodnice ostrava poruba
@zuzibuzi záleží na porodnici. Už mám zjištěno, že při porodu rouška být nemusí. Akorát na příjmu a na lůžkovém, pokud je maminka na pokoji sama, roušku mít nemusí. Otec u porodu být může, akorát musí mít respirátor. Ale ono se to každým dnem mění, takže co je dnes, nemusí být zítra a opravdu záleží na nemocnici, jak to má nastavené.
Koukala jsem na FNO poruba ze doprovod u porodu je povolen a manzel musi mit respirator ale o rodickach a rouskach nic neni psano
Diky za clanek.. Ale my rodicky pri porodu mit rousky?? Je to normalni??
Tak aspon ze tak..
Ale co poradím, kupte si ty respirátory co nejdříve, dneska jsem sehnala poslední kus 😤 lidi to berou ve velkém. I kdyz samo, ze za měsíc už nemusí být třeba.
No já rodila 26.3 -nejdebilnejsi doba- a roušku sem měla do té doby, než mě pridusila a začaly padat ozvy,hned mi dali kyslík a po zbytek porodu a pak bondingu sem byla bez roušky..porod v roušce je prostě nerozum

@zuzibuzi Asi záleží na porodnici.. Já rodila v květnu, manžel u toho mohl být s respirátorem, a já roušku mít nemusela.