Termín porodu je podle menstr. nebo možného splození?
Ahojky jsem 41 plus 1 a holccika ne a ne se ukazat termin podle menstruace jsem mnela 24.8. ale muj pritel si mysli ze muze byt az od 3 do 12.9 protzesemmnela obdobi kdy sem psala styky do diare a on to pocital podle o vulacnich dnu pèodle mne je to ale nepresne protoze jsem t nemela uplne pravidelne ..tak by mne zajimalo co si o to m mysli tea do kdy prenaset... mala mavse ok akorat se zacla snizvat plodova voda mnozstvi...nechchcemji sturat kdyby nebyla pripravena...poradtemi prosim

•
1. zář 2009Blackie a podle ultrazvuku Ti to vychází jak?
0
blackie, když znáš datum početí (ovulace), tak je ten výpočet úplně nejpřesnější. Samozřejmě nemusíš porodit v termínu, ale podle ms je to orientační, když nevíš ovu... ta nemusí být přesně po těch 14 dnech... 😉 Pak co dr. a utz? ti si to tam pořád poměřujou, i se kolikrát docela trefí.. 😃 😉
A kdy si měla ovulaci to nevíš? Protože já protože jsem měla delší cykly mám termín porodu podle menstruace o 14 dnů než podle ultrazvuku a řídíme se i s doktorem a doktorkou podle ultrazvuku.
A do nemocnice Tě ještě vzít nechtějí? Já teda vím, že jedna známá přenášela 14 dnů, ale týden co měla termín pak už byla v nemocnici na pozorování jestli je vše v pořádku a nekazí se třeba voda.
No tak to není tak velký rozdíl, ale pár dnů tam je. Tak snad se malá brzy umoudří a vykoukne na svět. Držím Ti pěsti ať je to co nejdřív a přirozeně.
Začni psát odpověď...

Odešli