Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?
Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦

No ale dlouho to už trvat nebude , ja to mela tak u prvního , a jelikož už sem chtěla aby šel ven , protože jsem přenášela už týden,tak jsem byla cely den ve sprše a nakonec se povedlo🤣😊dobre ze ses vypsala budeš to potřebovat😊
@pginka dala bych za to fakt cokoliv...potrebovala bych aby se zadarilo do soboty co mam chlapa doma od pondelka to zas bude komplikovane🤷🤷🤷🤔🤔🤔🤦🤦🤦ted sem si dala hezky prochazku do mesta neni to zadna dalka a i pres tu bolest spodku sem proste sla...zkusim se jeste pohoupat na mici a budu doufam ze se neco bude dit...tlak na velkou byl dneska zatim jen jednou....je to takovy zvlastni no,nic neboli nic se nedeje ale proste ten pocit ze se ,,poseru'' je fakt strasnej...ale zatim to je opravdu jen jednou za cas tak se mi moc plasit nechce...
Ja bych skusila teplou vanu nebo sprchu, nebo sex🤣
@pginka ty jo sex sem zkousela naposledy pred dvema dnema a jako uz je to spis utrpeni nez pozitek...ten spodek fakt boli desne a chlap uz se i boji tak je dost opatrnej...z toho vypliva ze si to ani jeden z nas neuziva a tudis nak ani nechceme...kort kdyz uz ze me cosi porad vyteka🤦🤦🤦vcera sem brisko sprchovala tepeljsi vodou asi 5 minut tak dneska budu opakovat...horka vana v tomhle pocasi je taky docela utrpeni😂😂😂sem hrozna ja vim ale ja uz toho fakt moc nezvladam ty jo pripadam si jak hypochondr🤦🤦🤦🤦a to jeste ani neprenasim dalo by se rict...pouze jeden den vcera byl termin porodu
Ty jo , ale Zátka už stebe jde ne?
@jipe ja prvni přenášela týden , na to mi pomohla horka sprcha🤷♀️😁druhé 13 hod porodu po odtekle pl vody, 3 dítko taky tepla sprcha a teď u posledního 33+4tt kopl voda tekla jak z kohoutku😁ja rychle zbalila vše co bylo potřeba a je-li jsme, tam mě udržovali do 35tt 🤦🏽♀️😇😁pak mě kolem 6vecer chytli zadá a už sem věděla ze je zle a malý se narodil ve 2:25🤣🤣🤣sranda no
@pginka tak já rodila 10 a 7 dní před termínem, ale právě odtekla voda a nic, u prvního jsem si pak právě vzpomněla v porodnici, že jsem někde četla to tření bradavek (že to uvolňuje oxytocin), tak když horká sprcha nic, tak jsem to zkusila a pak se to rozjelo (porodila jsem 36 hodin po odtečení vody). Podruhé už jsem na to pamatovala hned a bylo to celé výrazně rychlejší :D
@jipe masaz bradavek jsem delala pred dvema dny dvakrat za den pul hodiny po 5minutach a nic...🤔🤔🤔tak asi musim vic..jenze jak rikam me bolej snad uz i nehty,masaz bradavek je spis bolestivy nez prijemny takze si myslim ze se ani zadnej oxytocin ani neuvolnuje😂😂😂
Jo a holky to sem se taky dozvedela ze moje mama treba nemela absolutne zadnou dobu porodni nemela zadne bolesti...u ni zacal porod tak ze mela nekolikrat za den prujem a zvracela😂😂😂😂🤷🤷🤦🤦🤦ale prej se tohle zrovna nedeni...
A tím cosi vytéká myslíš hlenovou zátku nebo plodovku? 😁 No jsem zvědavá, jak to dopadne a kdy už se dozvíme o mimču 😍 ale i ty bolesti bych asi radši prodiskutovala s doktorem nebo v nemocnici, další kontrolu máš po třech dnech?
@pginka hale myslim ze zatka uz odchazi od minuleho tydne...po vysetreni od doktora druhy den asi odesel nejvesti kus zbarveny do hneda a od te doby porad neco vyteka...ale spis je to takovy hridkovity rekla takze jestli to byla zatka nebo ne netusim..nepoznam to..byl to hlen kremovy a sem tam hnedy...omlouvam se takovej popis..ale vcera mi doktorka do zpravy napsala ze zatka odesla...🤷🤷🤷nevim jestli to ona bez utz pozna nebo dala na muj laickej popis...
@plutenka plodovka to snad neni pac je to spis takovek hrudkovitejsi hlen ted uz...ale po troskach nejvic toho bylo minuly tyden...no ze mi praskla voda sme si mysleli v utery po sexu...to se pritel trochu zdesil a ja rikam hale po odtoku vody vetsinou prijdou ty bolesti...a jelikoz bolesti neprisli a pak uz ze me nic neteklo sme usoudili ze to byli tekutejsi spermijky😂😂😂takze plodovka neodteka rekla bych..
Jo, to je ono 😊
@plutenka dalsi kontrolu mam az v pondeli a kdyz do te doby neporodim tak pak budu chodit ob den..
Ona to klidně i voda být mohla, bolesti být nemusí, ale musí se mimčo o to víc hlídat, ale to jste byli potom ještě u doktora, tak ten by to poznal, ta voda se tvoří dál nová, jen už ne v takovým množství 😊 jsem zvědavá, jestli to do kontroly prcek vydrží, já jsem stihla návštěvu v nemocnici jednou, byla to sobota a v úterý jsme porodili v den termínu 😁
Ano to byla zatka
@plutenka přesně tak jsme to mela u posledního , měli jsme sex, a najednou kopance od maleho a bum voda tekla ze bych ji mohla do kybla chytat🤣🤣🤣no a nakonec jsem ležela z malým na udržování kvůli plicim ještě je neměl poradně vyvinuté a navíc do toho silná cukrovka🤦🏽♀️🤣teď už jen hezky vzpomínám😁
@pginka jee tak snad jste oba hlavně v pořádku 😊 u nás je to kolikrát tak, že chlap čeká až se teda prcek sklidni a usne, protože mi to přijde přes ty pohyby divný, navíc je to fakt rachot večer co tam provádí 😂 pak nastoupí táta a malej se z toho může pak zbláznit a dává mi to vyzrat znovu, tak nevím jestli ty poslední dva měsíce nebudu spát v obýváku radši 😂
Jako je pravda ze po tom sexu sem si myslela ze se tam to mimino bud totalne zblaznilo a nebo mi z bricha vyskoci protoze tu stenu prokopne to bylo hrozny...jako na spermijky mi to prislo az moc ridky ale na plodovku toho bylo zase malo...na kontrole jsme byli vcera a ozvy byli naprosto v poradku ale utz uz mi nedelaji...ja sem taky zvedava jak dlouho to takhle vydrzim...tohle cekani je hrozne na prd ..sedime na zahrade ja skacu na mici a chlap si zoufa ze nemuze ani na projizdku na motorce😢😢pokud neporodim do pondelka,asi jim reknu at mi zkusi udelat hamiltona..
😁, to na prd ale ještě chvíli a budeš to mít za sebou
Musíte vydržet , aspoň budete mít další krásnou vzpomínku ❤️😊
Musíš muže poslat na výlet na motorce, to prcka, určitě přesvědčí 😀
Mne třeba plodovka neodtekla buď vůbec nebo ve vaně nějaký nepatrný množství, ale nevím o tom, klidně to být ono mohlo, ale už je to daleko a už by se něco určitě dělo 😊 tátu pošli na delší výlet, protože když už nic nezabere, tak ta bezmoc, že rodis a jsi sama doma, já ho měla na noční a úkol zněl vydržet do rána, tak jo 🤷🏻♀️😂
@darkwitch je pravda ze zakony schvalnosti a prirody funguji naprosto jasne😂😂👍👍jenze to by clovek nemohl opravdu nic a nikam..jen drepet doma,cekat..nedat si ani pivo vino nic...😂😂😂uz aby to bylo za nama a meli jsme ten uzlicek doma..
Ty si víno nebo pivo klidně dej, já měla narizenyho panáka, aby se poznalo, jestli jsou to kontra nebo poslíčci 😁 málem jsem to hodila, ale přežila nakonec 😁
@plutenka no on jezdi do prace 100km a obcas tam i prespi no...takze to urcite bude ten dalsi tejden kdy zrovna bude v Kladne...doma bude jen streda ctvrtek..
@plutenka coz ja ale ridic je z toho nestastnej 😂😂😂😂

@jipe keeeeeeezzzz byyyy holky...🥰🥰👍👍ale nak se to vsechno zastavilo...mam pocit ze snad rodit nikdy nebudu..🥺🥺🤷🤷🤷😭😭😡😡😡