icon

Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?

28. črc 2021

Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦

Strana
z7
jipe
29. črc 2021

@plutenka taky jsem měla chlapa na noční, ale jak jsem mu zavolala, tak zahodil nářadí a jel domů (jen 30 km 🙂 )

darkwitch
29. črc 2021

@plutenka taky jsem měla chlapa pryč, v osm večer jsem mu volala ze se nic neděje a klidne může na akci zůstat, ve dvě začaly kontrakce a v pět jsem mu volala ať dorazí domů, ze rodim, v porodnici bylo za deset minut hotovo 😀

autor
29. črc 2021

Toho miho by urcite z prace pustili kdybych mu zavolala..teda doufam...ale museli by okamzite hledat nahradu...do porodnice by jel minimalne hodinu🤷

autor
30. črc 2021

Devcatka tak jedna velka zmena😳😳😳😳hlenova zatka mi odesla prave az ted s rekla bych ze celkem asi vsechna...to co sem si myslela ze bylo minuly tyden,tak to byl asi jen nejaky kousek a zacatek..Ale to co odeslo ze me dneska,to uz se vazne splest neda...🤦🤦🤦

klokanka31
30. črc 2021

Tak třeba se to už chystá 🙂

pginka
30. črc 2021

A jak ti je?, ještě voda a jeto, 🍀❤️

klokanka31
30. črc 2021

@pginka Voda být nemusí, mě ji píchali až v porodnici...

autor
30. črc 2021

@pginka je mi uplne na hovno...😂😂ale drzim se...cekam porad na bolesti😂😂😂kezby to bylo znameni...

autor
30. črc 2021

@pginka ale ten odchod zatky mi trochu zvednul naladu a dal trochu nadeji ze se neco deje i kdyz vim ze to vubec nic neznamena a je milion zenskych kterym odesla zatka nekolik tydnu pred porodem...

lalisa
30. črc 2021

Ahoj ja měla to samé a od odchodu zátky se malá narodila cca za 30h :D tak držím pěsti.. my jsme vyjeli v 7ráno a ve 12:14 byla malá na světě. Takže manžel ani nedojel do práce :D myslim, že už fakt rodíš❤️

autor
30. črc 2021

@lalisa ahojky dekuji za prispevek k memu hloupemu dotazu🙂kez bys mela pravdu🙏🙏🙏rekla bych ze v pul jedne asi probehla takova silnejsi kontrakce...neskutecna menstruacni bolest v podbrisku a trislech,trochu v zadek ale zase ten pocit ze se po.*...bricho jako sutr...sedela sem na wc 4minuty a nic zase to preslo..od te doby zase klid...tak kezby se to rozjelo ale jelikoz me balamutej uz od minuleho tydne nechci si nic nalhavat ci panikarit...ale uz mam pripravene hodinky na mereni kdyby nahodou 🙂

pginka
30. črc 2021

To je pravda každá to má nastavené jinak, mi u prvního odesla zatka i s krvi kolem 12:00v poledne a kolem 17:00 uz mě vezli protože mě začali šílené bolet zadá no a uz si mě tam nechali 😁kolem 18:00 pichli vodu a malý se narodil 19:25 takže u mě to šlo rychle

pginka
30. črc 2021

Bit tebou tak už si vše nachystam ke dveřím či auta😁

autor
30. črc 2021

@pginka tasku mam v aute a auto pred barakem😂😂😂tvl me z tohohle cekani asi hrabne😂😂😂hrozne bych to chtela vypustit z hlavy a prestat na to myslet ale nejde to...nevim jak to udelat...

lalisa
30. črc 2021

Ano ze začátku jsem měla kontrakce dloouho od sebe. 🙂 Ale šíleně do toho zadku 🙈.. v 17h večer jsme byli na pohotovosti, protože té zátky bylo fakt hodně. A nemohla jsem si ani lehnout na bok jak to bolelo.. (Zátka odtékala asi od půlnoci..) Teklo mi to i po legínách a myslela jsem, že je to plodovka, ale z vložky to sestřička vyloučila. No a kolem 20h jsem usla do cca půlnoci. To si pamatuji přesně, protože do té doby jsem skoro nespala :D .. No a pak to začlo.. myslela jsem si, že se pos*ru. 🤣 bylo to tak co 15min.. A co mě nenapadlo si dát ve sprše aktívii a zapít to portem 🙈 o víkendu mě to děsně prohnalo. (Víno doporučila jinak lékařka..) Tak jsem si říkala, že to snad pomůže.. 🤣🤣 Nevěděla jsem že rodím. Takže jsem malou zapila vlastně jako první 🤣🤣🤦🏼‍♀️

No a cca od 4 ráno jsem myslela, že budu chodit i po stropě od bolesti. V 6 jsem manžela *zkopla* z postele, že jedem i kdybych si měla před porodnicí postavit stan, že domů už se nevracím s takovou bolestí ani jako :D Sestřička mě předchozí den poslala domů, že mi nic není a že mám přijít za týden. To určitě 🤦🏼‍♀️🤣… No přijeli jsme tam a byla jsem už na 5cm 😊.. Nemohli jsme tomu ani jeden uvěřit, že už fakt rodíme 🤓

Držím palce, ať to máš co nejdřív za sebou a už držíš v rukou ten uzlíček štěstí 😍

pginka
30. črc 2021

To nejde vypustit, ale pokud ti není nějak zle tak bych odpocivala a i usnula , kdyby náhodou😊

pginka
30. črc 2021

Mas i jiné deti? Či to je první?

autor
30. črc 2021

@pginka nene jsem prvorodicka je to moje prvni proto se porad ptam na kazdy hovadiny,vsechno resim a sem ze vseho hrozne vykulena...jojo na zahrade jsem si rozlozila lehatko tak se valim...chvilku sem sedela na mici ale to uz me nak tlaci...nejde no...a to vic kdyz ted vim ze zatka je na milion procent pryc a po hodce mam to boleni naky...tak se na to desne soustredim a porad cekam ze se to rozjede...,🤦🤦🤦🤷🤷🤷ja sem odjakziva hrozna hysterka s hrotitelka😂😂😂

pginka
30. črc 2021

To nevadi ja jako prvorodicka sem byla hrozná 🤣moje Mamka už země silela🤣🤣🤣🤣ty bolesti si hlidej a jak se budou ztupnovat mazala bych do spitalu

autor
30. črc 2021

@pginka hlidam,prehkednout opravdu nejdou...ale jsou porad po dlouhe dobe a trvaji 2-4minutky...ty prvni dve byli na minutu presne po hodina a ted ta posledni se opozdila o 10-15minut😂😂😂😂ja uz se tak strasne tesim az to budu mit za sebou...tesim se i na samotnej porod a proste ja nevim asi sem naka divna😂😂😂😂

darkwitch
30. črc 2021

Ke konci uz se skoro všichni těší na porod, příroda to má vlastně chytře zařízené 😀

pginka
30. črc 2021

Nejsi divná, to je normální😊, a až to fakt přijde tak hlavně prodejchavat , když pujdes proti tomu tak to bude horší, a hlavně klid a půjde vše jak po másle uvidíš

klokanka31
30. črc 2021

Ono se to rozjede neboj 🙂 mě začla odcházet zátka a porodila jsem za cca 32 hodin.

autor
30. črc 2021

@klokanka31 ja mam pocit ze u me to zase stejne vsechno prestane nez aby se neco delo🤦🤦🤦😂😂😂ten prcek si ze me totiz dela akorat jen srandicky..

pginka
30. črc 2021

😁

klokanka31
30. črc 2021

To jsem si taky myslela, že zas nic, protože když začla odcházet zátka, bolesti po cca 10 minutách, pak se to začalo protahovat, tak jsme jeli na výlet, že to nic nebude. A ono jo 🙂

autor
30. črc 2021

@klokanka31 ja je mam cca po hodine ale kurevsky silny🤦🤦🤦😳😳😳si nedokazu nak predstavit ze to bude bolet jeste vic...😂😂😂😂😂🤷🤷👋

pginka
30. črc 2021

@klokanka31 proto pisu ať se raci nachysta když to je po 2-4 minutách😁

autor
30. črc 2021

@pginka ja sem se asi blbe vyjadrila ta kontrakce sama o sobe trva 2-4minuty jinak to prichazi po hodine..

klokanka31
30. črc 2021

Třeba tě to víc nebude bolet, já od první bolesti až po narození dcery měla furt stejnou intenzitu bolesti.

Strana
z7