Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?
Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦
Jo, my taky maminu u prvního překvapili, rodila jsem dřív, no..m u druhé jsme taky překvapili, hlídala staršího a já jí volala a ona, co mi Dr řekla a já, že ji oznámila, že už je dvojnásobná babička 😁
To musí být pěkně otravný 🤔
Ahojky sledují tvou debatu už od začátku a čekám kdy se rozpadnes a porodis baví me číst tvé otázky atd já už mám děti tři a každé přišlo na svet jiným způsobem ted čekáme čtvrté tak sem zvědavá jak to vše bude nadále te budu sledovat a přejí pevně nervy a hodně sil
A taky jsem mamce neřekla že se asi něco chystá, protože to by bylo moře rad a strašení 🙄 do poslední chvíle jsem lhala jak se nic neděje, a pak jsem až ukázala hotové mimi 🙂
Jedem....porodnici mame 30km,po ceste jsou semafory,bolesti mam sice cca po 15minutach ale tak silne ze to ani nemuzu rozdychat +mezi tim nake silnejsi jen MS bolesti...trochu hlenu se spinavou krvi stale odchazi...takze sem zvedava co mi tam reknou..urcite me napojej na monitor na kterym nebude nic videt a slecinko ste marna jedte domu😂😂😂no a me uz trefi slak..🤦🤦🤦s takovejma bolestma ja uz domu nechci !!!
Podle mě už rodíš. Přeju moc štěstí a dej zas vědět 🍀🍀🍀
@alexkisss ahoj to je hezky,aspon nekdo se bavi🙂🙂ja se snazim vse brat trochu s humorem a jako prvorodicka desne panikarim a vsechno hledam na netu a proste hysterka no🤦🤦🤦ctvrte mimco?tak to klobouk dolu to smekam...a dekuji..🍀
@klokanka31 bolesti si pisu na papir a pisu tam vsechno co me boli a jak dlouho😂😂😂😂to jim v porodnici pekne predam a at s tim koukaj neco delat protoze i presto ze jsou bolesti po 15 minutach tak je to fakt sila...uz ted se desim toho co me ceka primo pred porodem🤦🤦🤦ale domu uz jet nechci na to at zapomenou protoze v tomhle bejt jeste den dva tak umru😂😂😂
Bozinku hodně štěstí 🍀dej pak cedet
Tvl jestli ten porod preziju...🤦🤦🤦😂😂😂😂😂🥴🥴🥴🥴🥴
Přežijes musíš 😊❤️
Myslím na tebe i na miminko! ❤
Ja se stejne bojim toho ze me poslou domu ze se jedte nic nedeje...
Držím palce určité už porodis pak dej vedet
Myslím, že se děje 🙂
Neposlou, si myslím ze už si te tam nechaji
Neboj domů už tě nepošlou. Ještě když máš porodnici 30 km🙂 já už taky chci rodit 😃😃 mám 14 dní do termínu.. Čekáme druhé miminko. Už trochu vím, co mě čeká...ale každý porod může být jiný
Přeju hodně štěstí, aby jsi už zůstala a mohla si mimčo pochovat už dnes 😊🍀
myslím, že domů tě už nepošlo, hlavně správně dýchat - hluboké břišní dýchání, v bolesti je to náročnější, ale nebude ti chybět kyslík, až když tě to bude nutit tlačit, tak psí dýchání, než se půjde na věc. Držím pěstí,at tě mimčo netrápí dlouho
kam jedeš rodit?
Hodně štěstí a ať je miminko brzy u tebe 🙂
@jipe do pribrami...
Nechali si me tady holky...kontrakce po 5minutach ale nesnesitelny...otevrena jen na 4cm...za chvili mi cjteji dat klystyr a uvidi co to udela...potom za hodku monitor a pry pichnou vodu aby se to rozjelo a mela sem to do rana za sebou...kurna na me padl ale strach...🥺🥺🥺🥺🥺ze vseho...hlavne ta bolest kdyz vidim co to dela ted...
Držím palce! Doporučuju ale vypnout internet, odložit mobilní telefon a plně se soustředit na porod. Je to hodně o psychice, práci s tělem i duší...☘️
Držiiim palceee ❤️❤️❤️😘✊ dej pak vědět. To zvládneš. Teď už to podle mě bude rychle.. Dáš si hold noční :P
Posílám 🍀🍀🍀🍀a těším se na ráno 🍻🥂🙏
🍀🍀🍀
Držím palce

A dekuju vam vsem za podporu je to moc hezky..😍😍🍀🍀s chlapem si o tom doma takhle moc nepokecam a hlavne mi ani neporadi nerekne co a jak...moc kamosek nemam se kterejma bych to dokazala takhle rozebirat a mamka je porad v praci😞😞ale pro tu chci aby to bylo prekvapko jako ze uz je hotovo😂😂😂😂takze to ze se neco pripravuje nemusi vedet to by pak nebylo ono😂😂