Trauma z porodu, jak se ho zbavit?
Ahoj, nastal čas, abych se sebou něco dělala. Rodila jsem posledního května a bohužel zjišťuju, že místo zlepšení se moje psychika pod tlakem otázek okolí a rodiny na druhé mimčo zhoršuje k panickému strachu.. obávám se, že budeme mít jedináčka ☹ ... důvodem je celkově špatné těhu a porod.. vše je sepsané v mém článku.. tak kdyby měl někdo chuť mi poradit jak s tím bojovat, budu ráda...

@knyjan Ježíš co to je za porodnici? To je síla.. Mě vyvolávali v Praze v Podolí takto: 1. den dopoledne půl tablety..počkali co se bude dít -nic..spánek..2.den ráno celá tableta - zase nic..spánek..3.den ráno navrhli sekci a bylo..nechápu proč ti zaváděli takhle 2 tablety hned po sobě a pak ještě píchali vodu když nebyly vůbec připravený porodní cesty a to vše navíc při tak vysokým tlaku wtf?..to je mi líto!takhle se to ale snad už v lepších porodnicích nedělá ptž je to fakt nebezpečné..hlavně, že malá i ty jste v pořádku a uvidíš jak to budeš cítit..si myslím, že je ještě brzy a postupně to přebolí..a vzpomínky na to špatný vyblednou..a vybereš si prostě džtk jinou porodnici..přeji hodně zdraví☺