icon

Tvar jména Nikol

monicka_m
13. zář 2017

Zdravim maminky,matrika mi ani po mesici neodpovedela,tak nez tam budu volat,zkusim vas.Nemate prosim nekdo dcerku se jmenem Nikol?Vylozene v tomto tvaru?Je potreba nechavat nejak schvalovat,kdyz neni tvar v kalendari a je tam jen Nikola?Dekuji moc

barborka09
•
13. zář 2017

@monicka_m myslím že s tím problém nebude. Loni jsem dokonce měla doma kalednář, kde byla uvedena jména dvě - Nikola a Nikol. Mám kámošku která je Nikol, což v roce 1977 kdy se narodila byl strašný problém. Ale její tatínek se nedal a tenhle tvar si nakonec vydupal. Ale v té době prý to byl neskutečný boj.

barborka09
•
13. zář 2017

@barborka09 Teď koukám do kapesního diáře a tam je dokonce k 20.listopadu uvedeno Nikola, Nikol a Nikolas. Takže problém bych v tom určitě neviděla.

emamaira
•
13. zář 2017

Kamaradka ma Nikol, narodila loni a problem nebyl, zadne schvaleni nebylo potreba....

madulinka
•
13. zář 2017

Ahojda, posílám vyfocené z letošního kalendáře, Nikol tam normálně je 🙂

martinkkaa86
•
13. zář 2017

Švagrová má Nikol, rodila před třemi roky a žádný problém se jménem nebyl, nemuseli nechávat ani schvalovat.

anina32
•
13. zář 2017

Mám kamarádku která se jmenuje dokonce Nicol a ani v roce 1978 s tím problém nebyl 😉

markytka21
•
13. zář 2017

Mám dceru jménem Nikol, žádný problém s tvarem nebyl, ve většině kalendářů je jméno psané.

ludanlu
•
13. zář 2017

Máme Nikol, problém není, neboj 😉 svátek má 20.11. jak už psaly holky výše.

eva1987
•
13. zář 2017

@monicka_m Taky mam dceru Nikol, tenkrat v kalendari jeste nebyla a zadny problem s tim nebyl. Dnes uz v kalendari je 20.11. 🙂

izz76
•
13. zář 2017

Jméno Nikol se používá už 40let,není důvod aby s tím byl nějaký problém.

martsla
•
13. zář 2017

Jiz je davno matrikou schvalena.... Nikol i Nicol... jen napisete do papiru v porodnici a je to👍

luciebx
•
Autor odpověď smazal
•
monicka_m
autor
•
14. zář 2017

Jee,tak super,moc Vam vsem dekuju za reakce,doufala jsem,ze uz to snad nemuze byt problem,jen jsem si chtela zjistit pro jistotu dopredu.

zzzu
•
18. led 2018

Holky vy co máte jméno Nicol? Jak píšete zdrobněle? Nici, Nicy, Nicčo,Nica...?? Vůbec nevím jak ji psát. Děkuji.