Ve 32. týdnu jsem porodila holčičku
Ahoj maminky dnes 1.2.2016 jsem porodila holčičku Verunku narodila se 19:46hodin a váží 2400gramu a narodila se ve 32tydnu
Ahoj, naše Terezka se narodila 2.2.2013 ve 32+4, s váhou 1990g. Týden byla v inkubátoru, jeden den na dýchacím přístroji, další už pak bez. Asi do 10 měsíců jsme cvičily Vojtovku,ale jen pro jistotu, jakmile se začala stavět na nohy už jsme chodily jen na konzultace. V roce začala chodit. Dneska jí jsou 3 roky a nikdo by to nepoznal 🙂 Je to zrdavá, silná, zvědavá a chytrá holka, která zítra nastoupí do školky 🙂 Určitě se ničeho neboj a věř, že všechno bude v pořádku :D Posílám tobě i Verunce mnoho síly 🙂
katharinka4222 a za jak dlouho jste šli domů
No my šly po cca 3 týdnech domů. Sice jsme od začátku přikrmovaly Nutrilonem, s kojením jsme bojovaly v podstatě dokud jsem kojila, ale v půl roce jsem přešla na vařené příkrmy a všechno velice rychle dohnala. Máš krásný děti, a vypadají, že jsou šikovní 🙂 A s tatínkem to určitě zvládnou,neboj. Mrzí mě,že jste přišli o malého. Ale Verunka to určitě zvládne, holky jsou totiž bojovnice 🙂 Pokud máš zájem, tak mi napiš do IP.
Co to je ip
Interní pošta, že pošleš zprávu přímo mě do blogu a nebude vidět tady veřejně 😉

Gratuluju,posilam malinke a mamince pusu a vitam ji tady na svete 🙂 a na 32t,mate krasnou vahu a vsechno brzy dozene neboj. Drzte se holky a odpocivejte