icon

Ve kterém týdnu jste rodily? Nechci přenášet

kirax
24. zář 2007

ve kterém týdnu jste rodily?já htotiž nechci přenášet,ale každý mě straší že jako prvorodička určitě budu.nechci vyvolávaný porod ☹ jsou třeba i nějaké fígle jak to urychlit? 🙂

Strana
z9
damin
27. črc 2009

První 39+0 - 3430g, nástřih, půlhodinové šití
Druhý porod 37+4 - 3380g, císař (byl KP a nechtěl sestoupit do porodních cest)
Pokaždé mi rupla voda a pak se teprve rozjel porod, druhý mi museli vyvolávat oxytocinem - zbytečně, stejně to byl císař.

mrs.bistra
28. črc 2009

U prvního mimča to bylo 40+3,bohužel se to neobešlo bez komplikací,porod byl vyvolávaný,ale i tak to byl moc krásný zážitek.Na Silvestra čekáme dalšího člena rodiny a už ted se těším

kettm
28. črc 2009

41+3 😒 vyvolávaný porod 10dní po termínu, v pátek v 10 dopoledne tableta, ve 12 dopol tableta, v 11 večer praskla voda a malý se narodil ve 2.45 ráno, bez nástřihu, bez epi.

martulikk
1. srp 2009

Měla jsem plánovaný císařský řez na 39+1 tt a v pohodě jsem se termínu dočkala 🙂

kackadu
25. srp 2009

Já rodila ve 37 týdnu, pila jsem maliníkový čaj tak možná to bylo i tím 😉

r123
25. srp 2009

tak malý se narodil 10 dní před termínem a malá 9 dní před termínem. 🙂 nijak jsem tomu nepomáhala-snad možná u prvního jsem drhla pár dní před porodem parkety po malování(nevím co umývalo tu zem líp-jestly kartáč nebo moje břicho) 😀

radi
26. srp 2009

ahoj,
mala se narodila 40+4

berruna
26. srp 2009

36 týden, praskla mi voda..maliníkem jsem byla prolitá od shora dolu, ale k lehkému průběhu porodu teda moc nepřispěl 😉

shaula
26. srp 2009

35+5

petardice
26. srp 2009

Holky, které jste rodily předčasně - jak jste na tom byly (nebo jste) s kojením? Naše malá se narodila v 36+3 s poměrně pěknou váhou 2600g, ale odmítala se přisávat. Bylo mi řečeno, že je to nedonošenec a ti že nemají sílu si mlíčko vytáhnout a že mám vydržet. Dnes je malé téměř 6 neděl, má bezmála 4 kila, ovšem s přisáváním bojujeme doteď. Občas (rozuměj tak jednou za dvacet pokusů) se podaří, že se i přisaje a párkrát cucne, ovšem musí mít aspoň zpoloviny naplněnej bachor, pokud je hladová, tak se mi u prsu vzteká. Jinak jsme do konce minulého týdne krmili stříkačkou po prstu, teď jsme už najeli na lahvičku (podotýkám, že vliv na přisávání u prsu to nemá, i s lahvičkou se mi přisála). Zajímalo by mne, jestli měl někdo podobný problém a jestli a kdy se mimčo rozkojilo u prsu...

sarusenka777
27. srp 2009

Ahoj,tak já rodila 41+1 😒 nepomáhal sex, maliník, chůze do schodů, měla jsem umytá okna, dva Hamiltonovi hmaty, prostě nic 🙄 až když mi paní doktorka vypsala žádanku na vyvolání porodu tak se madam uráčila - 8 dnů po termínu, bez nástřihu, roztrhla mě malá, tak mi v nemocnici říkali - ruptura 😠

bubosek
29. srp 2009

38+2 malý měl přesně 3500g takže věděl kdy ven

misicka85
29. srp 2009

40+2,pomohl mi Hamilton, udělali mi do 22.12 ráno a na druhý den mi praskla voda 😀

allen1
29. srp 2009

37+3, ve středu Hamilton a v pátek po 5ti hod po prasknutí plod. vody byla malá na světě 😵

Strana
z9