Ve kterém týdnu jste rodily?
Ahoj, zajímalo v jakém tt jste rodili své první dítě? 🙂 Jsem teď 33+1,takže se to už pomalu blíží.
@kristyna99 dva dny před termínem 🙂, mám to čerstvě za sebou, nedávno jsme se vrátili z porodnice 🙂
Mě praskla voda 33+1 a malá se narodila 33+3,vážila 1950g.Jen potřebovala nabrat váhu a naučit se sát.Jinak byla vpořádku.
@kristyna99 první dítě přesně na termín, takže 40+0 a druhé dítko dva dny před termínem 🙂
@dominikaromanova hackuju se a mám dotaz. Za 13dni také budu potřetí rodit,trošku me to děsí,jak rychlé to bude,jestli je to opravdu porod od porodu rychlejší,můžu se zeptat na zkušenost?Děkuji moc 😊😊
@stefanovamarket, tak já třetí dite rodila deset let od posledního porodu. Asi Te moc nepotesim, ale ten poslední porod byl nejhorší. No, zase tak hrozné to nebylo, ve 22:10 hod. mi praskla voda (doma) a ve 3:05 hod. ráno se maly narodil. Jen to bylo v blby čas, byla jsem fakt unavená.
@dominikaromanova ja budu rodit po sedmi 😊takže si iluze nedělám. Ale přesně jak píšes,blby čas. Člověk unavený po celém dni a pak ještě rodit 😊😊no nechám se překvapit. Jsem 38+3,dnes po dlouhé době je mi dobře a aktivity mám na rozdávání,kdyby už to tak do porodu chtelo zustat vubec se nezlobim,poslední dny jsem doslova mlela z posledního.
@stefanovamarket, já druhé rodila po sesti letech od prvního a byla to pohodicka.

40+0