Vyvolaný porod po císařském řezu. Máte úspěšnou zkušenost?
Krásný den! Zítra mám termín porodu, doteď jsem se nestresovala...ale pořád přemýšlím, jak to bude. Na VBAC se připravuju od 10tt s dulou, dělám předporodní přípravu už od 36tt. Poslíčky a bolesti mám už tak tři týdny, každý den mám pocit, že už pojedeme...zítra mám kontrolu v porodnici a mám úžasného doktora, který mě ujistil, že termín je orientační a že mě nechají dokud to půjde. A teď k mému dotazu...co když budou chtít vyvolat? Je tu někdo, komu vyvolávali po CS a byl z toho úspěšný VBAC? Vím, že se to nedoporučuje a nechci do začátku porodu ani do porodu nijak zasahovat. Mám v přípravě vloženo tolik času, energie, peněz, že začínám malinko stresovat 🙂
@honatko092 Myslím, že můj manžel by nezvracel, ale rovnou omdlel. 😆 A to je jinak v životě fakt statečný. Máte můj obdiv… oba! 👍👍👍
@honatko092 tyjo, tak to máte fakt drsný zážitek 😄 gratuluji. ♥️ Vaše dula u mě byla po porodu, když jsem na tom nebyla vůbec dobře. Škoda, že jsem na ni nepřišla dříve, třeba bychom taky měli veselejší zážitek. 🙂
Tvl. Adrenalinový zážitek, ber to tak, že jsi miminku předala kvalitně svůj střevní mikrobiom, holt se rodíme v krvi a 💩
Myslím, že jste to zvládli skvěle.

@elfka21 Uvedu celou verzi historky, jak jsem tlačila, tak jsem vytlačila 💩 a manžel jak topil a začalo to tam smrdět a navíc smrděla i ta krev a plodovka, tak ve 180 km/h na dálnici zvracel z okýnka. Myslím, že i z nervů...ale pak sjel z dalnice, já měla v rukách hlavu od malé, manžel malou chytil potom, co jsem vytlačila ramínka, zabalil ji do své mikiny a dal mi ji na prsa. Za pár minut jsme byli v porodnici...