icon

Vyvolaný porod po císařském řezu. Máte úspěšnou zkušenost?

honatko092
13. lis 2022

Krásný den! Zítra mám termín porodu, doteď jsem se nestresovala...ale pořád přemýšlím, jak to bude. Na VBAC se připravuju od 10tt s dulou, dělám předporodní přípravu už od 36tt. Poslíčky a bolesti mám už tak tři týdny, každý den mám pocit, že už pojedeme...zítra mám kontrolu v porodnici a mám úžasného doktora, který mě ujistil, že termín je orientační a že mě nechají dokud to půjde. A teď k mému dotazu...co když budou chtít vyvolat? Je tu někdo, komu vyvolávali po CS a byl z toho úspěšný VBAC? Vím, že se to nedoporučuje a nechci do začátku porodu ani do porodu nijak zasahovat. Mám v přípravě vloženo tolik času, energie, peněz, že začínám malinko stresovat 🙂

Strana
z2
honatko092
autor
16. lis 2022

@elfka21 Uvedu celou verzi historky, jak jsem tlačila, tak jsem vytlačila 💩 a manžel jak topil a začalo to tam smrdět a navíc smrděla i ta krev a plodovka, tak ve 180 km/h na dálnici zvracel z okýnka. Myslím, že i z nervů...ale pak sjel z dalnice, já měla v rukách hlavu od malé, manžel malou chytil potom, co jsem vytlačila ramínka, zabalil ji do své mikiny a dal mi ji na prsa. Za pár minut jsme byli v porodnici...

elfka21
16. lis 2022

@honatko092 Myslím, že můj manžel by nezvracel, ale rovnou omdlel. 😆 A to je jinak v životě fakt statečný. Máte můj obdiv… oba! 👍👍👍

cherie24
17. lis 2022

@honatko092 tyjo, tak to máte fakt drsný zážitek 😄 gratuluji. ♥️ Vaše dula u mě byla po porodu, když jsem na tom nebyla vůbec dobře. Škoda, že jsem na ni nepřišla dříve, třeba bychom taky měli veselejší zážitek. 🙂

levandule_k
17. lis 2022

Tvl. Adrenalinový zážitek, ber to tak, že jsi miminku předala kvalitně svůj střevní mikrobiom, holt se rodíme v krvi a 💩

Myslím, že jste to zvládli skvěle.

Strana
z2