icon

Zákaz otce u porodu prakticky, cesta do porodnice, organizace atd.- konkrétně Thomayerova nemocnice.

balogis
20. bře 2020

Ahoj dámy.
To že tatínci nesmí k porodu víme,nic s tím neuděláme.
Mám termín v podstatě každým dnem klidně a kromě toho ,že mě tíží že na to budu úplně sama,mě trochu trápí i organizace.
Máme dvě děti.Takze až to přijde budeme muset volat někoho k dětem.. přítel mě tedy dostane k porodnici a jak potom? Zazvonit počkat až někdo přijde aby mi pomohl s věcmi,sama sem nebyla schopna v kontrakcich ani udržet moč natož kufr, papíry atd.
Ještě před týdnem mi v porodnici říkali,že hned napíší chlapovi na menší dítě ošetřovacku aby mohl po dobu co budu v porodnici být s dětmi doma,pustí ho teď vůbec aspoň aby mu ji napsali?
Někde sem i četla,že až se se dítě narodí tak mu ho aspoň ukážou- to je jak proveditelné?a co u propuštění?mám si už do porodnice brát i věci co mám připravené na cestu z porodnice?-sedacku, věci na miminko..balite si s sebou i jídlo? jelikož večeři dávají v pět a ráno až v sedm nebo osm snídani a vzhledem k tomu že návštěvy jsou zakázané nikdo vám nic nepřiveze.
Nechci rozpoutat žádnou debatu o tom zda je rozhodnutí zákaz otců u porodu zbytečné či ne,teď mě to opravdu zajímá takhle prakticky, máte za sebou některá už porod v Nemocnici kam tatínkove nemohli?
Případně vaše názory atd.
Moc vám děkuji a přeji všem hlavně zdraví včetně toho psychického 🌹

Strana
z2
lida9
20. bře 2020

@balogis tak v koupelne si ji stejne clovek sunda, u jidla taktez... jen mi prijde smesny s ni i spat... kor s temahle papirovymi... proste gesto, ale funkcnost nula☹

Strana
z2