icon

Zkušenosti s druhým porodem po akutní sekci?

journals
15. únor 2022

Jakou máte prosím zkušenost s druhým porodem po akutní sekci?

juliemichal
15. únor 2022

akutní sekce,pro nepostupování porodu,ale je fakt,že jsem měla vyvolávaný porod a to se nedoporučuje.

journals
autor
15. únor 2022

@juliemichal U mě stejné, tři dny vyvolávání, nepostupující porod+špatné ozvy, ukončeno akutní sekcí. Mám se spíš připravit na plánovanou sekci? Samozřejmě se budu ptát své doktorky, ale začínám o tom přemýšlet čím dál tím víc

misaky
15. únor 2022

@journals 1. porod akutní sekce, 2. porod klasicky

michaelarousova
15. únor 2022

@journals prvni sekce a druhy pokus o klasicky porod ,ale pro nepostupujici porod akutni sekce☺️

juliemichal
15. únor 2022

@journals já bych spíše,pokud by to šlo rodila přirozeně ♥ ale fakt bez vyvolání ♥ ♥ sice mám jen 1 přirozený porod a 4 sekce,ale raději bych šla rodit přirozeně ♥ moc držím palečky ♥

lida9
15. únor 2022

prvni akutni, druhy planovany cs🙂

jeyre
15. únor 2022

První vyvolávaný, nepostupující, ukončený akutní sekcí. Druhý se čekalo, zda se rozjede porod, den po termínu plánovaná sekce.

monii19
15. únor 2022

1.porod akutni sekce kvuli preeklapsii
2.porod prirozeny, vyvolavany kvuli tehotenske cholestaze ( vyvolavany desny, delsi, vetsi bolesti, nechtela bych to znovu zazit )
3.porod prirozeny bez vyvolavani a bez komplikaci ( to byl pomalu raj od druhyho vyvolavanyho a ten bych si klidne znovu zopakovala ).

journals
autor
15. únor 2022

@juliemichal coz o to, to ja taky, ale vim jiste, ze vyvolavani uz zazit nikdy nechci. To radeji cs hned

alpakovo
15. únor 2022

@journals první akutní, malý nesestupoval. Druhý plánovaný CS, těžký zanet průdušek před porodem a zlatý streptokok. A třetí opět akutní CS, malý měl dvojitý uzel na pupeční šňůře. Ale původně třetí byl plánovaný jako klasický

vladienka
15. únor 2022

Prvy akutny cisar, po 20 hodinach kontrakcii len 5 cm a dieta vysoko.. druhy porod prirodzeny, nevyvolavany 🙂 treba splnat nejake podmienky ale ide to a stoji to za to

alexovka
15. únor 2022

1. Akutní sekce, pro mě šok a nedokázala jsem pochopit, proč když jsem byla tak skvěle připravená na přirozený porod…2. těhotenství velké rozhodování, zda zkusit přirozeně nebo si CS nechat rovnou “napsat”. Nakonec se miminko neotočilo a rodit koncem panevním po předchozím císaři mi zatrhla všichni lékaři - po pravdě se mi neskutečně ulevilo, že je rozhodnuto. Už jsem věděla do čeho jdu a druhy císař byl procházka růžovou zahradou 🙂

anettkah
16. únor 2022

1. Akutni sekce a ted 2. Prirozeny. Do cisare bych sla jen v pripade, ze by se muselo vyvolavat, samozrejme v pripade, ze by mi byl prirozeny porod povolen. Dikybohu nebylo vyvolani treba. Ten rozdil je obrovsky. A to jsem sesita jak blazen, boli to uz vic jak 14 dni, ale i tak to ma do sekce daleko. Pokud budete mit moznost, za me bezte do vaginalniho porodu

siocka
16. únor 2022

@journals 1. Akutní císař po vyvolávání. 2. Chtěli opět vyvolávat, což jsem zatrhla. Přála jsem si přirozeně, když to nešlo, tak plánovaný CS. Zážitek hrozný - doktoři se zhadali na sále, nefungovalo topení, takže jsem promrzla a odneslo to zdraví, nakonec mě i uspali, byť jsem chtěla bondáž a měla mít jen částečnou anastezii.
Nicméně vyvolávání se po 1. CS moc nedoporučuje.