icon

Změna postavy po porodu. Zvětšil se hrudník

otaznik
23. kvě 2008

ahoj, jsem tu nová, tak doufám že můj dotaz dostane odpovedi.. 🙂
jsem měsíc po porodu a zjištuju, že se mi šíleně roztáhli žebra. že jsou velká prsa to ano, ale mám přes žebra o 10 cm víc jak před těhotenstvím..

stalo se to i některé z vás?? zajímá mě to hl. pro to, že se do ničeho nevejdu. z původní velikosti 34 mám ted 38 - 40. kalhoty mám stejné velikosti, opravdu jen ten obvod hrudníku. myslíte že se zase stáhne, nebo si mám nakoupit trička, podprsenky, saka a šaty všechny nový?? 🙂

A jeste mě zajímá, to už je na jiný název témata, doufám že to nevadí.. Po jak dlouhé době po porodu dokážete udržet plný močák?? v porodnici nám říkali, že máme zkoušet zadržovat moč, když čůráme, ale mě to pořád nejde.. 😒 ☹

děkujiii

Strana
z9
liviky
27. kvě 2008

sissty- já plavky až tak za rok,jednodílné eee a dvoudílné,ne díky nechci strašit lidi 😀
danulli-tak jsem zkoukla tvé albíčko a máš taky doma krásnou smečku a jestli pořád vypadáš jak na těch fotkách,tak já bych tebou už ani nic neměnila a netrápila se 🙂

danullinnka
27. kvě 2008

Livi,díky,na těch fotkách bylo ještě nějaké to kilčo víc než je ted 😉 a máš pravdu,smečka to opravdu je 😀 ted tu Luky kouše kyblíček,hraje si s panenkou 😀 umanuli si,že musí mít doma panenku,tak mají jednu po mě 😀
Jinak taky musím jít na nákup plavek,po Kubovi jsem v plavkách skoro nebyla,jen vršek,bo spodek byly tanga a to jsem nechtěla riskovat,že sluníčko zaleze a už nikdy nevyleze 😀 😀

sisstin
27. kvě 2008

zanett: jde..už je mám objednaný..ale nejsou tak pěkný jako když chceš konfekční velikosti 😖

jinak tanga nosim, ale ne plavkový, v tom se fakt necejtim 😅

liviky
27. kvě 2008

jo dámy tak tanga jen jako prádlo,a danulli s tím slunkem bych měla právě strach v tangách já 😉 🙂 😀

zanett
27. kvě 2008

sis, tak vidis, budes kocka 😉

sisstin
27. kvě 2008

zanett: no ještě uvidim, jestli to natáhnu na ty svoje koziska 🤐 😅

danullinnka
27. kvě 2008

Sisstin,určitě jo 😅 v nejhorším ti to udělá nahoře pěkný oblouček a budeš ještě větší kočka 😉

liviky
27. kvě 2008

holky - teď jsem se probrala s večerního uspávání malých a řeknu Vám,že jsem se teď nažrala jak....no a pak chci hubnout 😅

danullinnka
27. kvě 2008

Livi,ty jsi dobrá 😀 já jsem uspala dávno,ale jaksi nastává doba dalšího krmení 😠 no,jdu udělat nutrák 😅

liviky
27. kvě 2008

jo ja uspala s nima i sebe víš,takže taky asi počkám už do dalšího kojení

danullinnka
27. kvě 2008

tak tak jsem uspala i sebe v pondělí 😀

liviky
27. kvě 2008

mě se to od porodu daří každý den až mě to ser...

danullinnka
27. kvě 2008

Livi,po porodu jsem taky jen usínala,navíc jsem byla živý dudel 😠 ted mě nahradila flaška,strašný závislák 😅

liviky
28. kvě 2008

taky jsem teď živý dudel,co víc si přát že jo?no možná mi to prospěje v hubnutí

danullinnka
28. kvě 2008

no,u nás to bylo hrozné,pořád jen na prsu,vyjít ven byl učiněný zázrak,sotva byl v kočárku,už řval,tak zas prso,usnul a pak teprve jsem ho dala do kočárku,schudla jsem pár kilo,to je fakt,kojila jsem jen dva měsíce,dr.to ukončil,měla jsem pořád záněty v prsu 😢

liviky
28. kvě 2008

no tak já asi nezhubnu,protože furt doplňuju energii kal.bombama

danullinnka
28. kvě 2008

Livi,to znám 😀 někdy nemám na nic chut a z toho bych sežrala všechno možné 😀 😝

liviky
28. kvě 2008

ano přesně tak,zrovna jsem dodlabala a už sse dívám na něco dalšího,fuj fuj fuj,asi se klepnu přes prsty... 😀

danullinnka
28. kvě 2008

Taky jsem ted dojedla oplatek 😅 a pak budu u obědu mrčet,že už nemůžu 😀 jak malá 😀

sisstin
28. kvě 2008

no holky..já měla asi po půl roce čokoládu 😔 a u Meka!!!! 😖 nugety a salát..takže jsem docela prase 😔

danullinnka
28. kvě 2008

Sis u nás Mek není,tak dlabu vlastní zásoby 😀 😀 i tak musím mít asi kačení žaludek 😝 😀

sisstin
28. kvě 2008

danuli: a to jdu dneska na nehty..takže se chystám, že si dám McFlurry-zmrzlina s lentilkama 😅

danullinnka
28. kvě 2008

siss,hmm taky bych si dala,tak si na mě pak vzpomen 😀 já si možná zajdu odpoledne na točenou zmrzku 😅

sisstin
28. kvě 2008

já má teda černý svědomí, pže jsem nebyla cvičit 😔 ale než jsem došla do města..tak jsem se spařila jak prase...mám úplně rudou ruku a kozy..tak se mi pak už fááákt v tom vedru nechtělo zas jet 30minut MHD a 2hodiny se potit na stepech 😅

danullinnka
28. kvě 2008

Siss,tak to je jasné,na cvičení v tom vedru kašli,ještě někde zkolabuješ 😕 párkrát se to nepo.... nebo jo?? 😀

sisstin
28. kvě 2008

danulli: hlavně je blbý, že v tomhle počasí nechodí skoro nikdy..a já tam pak trnu, jestli někdo přijde, abych tam nebyla sama 😅

danullinnka
28. kvě 2008

Tak si zacvič trochu doma a je to 😀
já mám doma asi 4dvd pilates,myslíš,že jsem se k tomu už dostala?? 😀 😀 😀 a to bude mít malý už rok 😅 jen po večerech udělám pár sklapováků 😉

sisstin
28. kvě 2008

danulli: tak doma mě to vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec neba 😖 to se dá max. posilovat..ale vůbec ne aerobně..to je na prd 😒

danullinnka
28. kvě 2008

U nás sice cvičení bývá,ale nějak se mi tam vůbec nechce 😝 takže budu dál pořádná ženská 😀 😀

sisstin
28. kvě 2008

danulli: u nás se cvičí od rána až do večera..je to dobrý centrum...v chladnějším počasí je tam narváno..ale jak je hicunk..tak nás je na hodině třeba 5 😅

Strana
z9