icon

Změní se vztah, když je muž u porodu?

saraca
23. črc 2022

Ahoj holky,

pro někoho možná blbý dotaz. Ale, ráda bych přítele u porodu. Ale nezmění se ten vztah? Unese to muž? Nezhnusí se mu pak žena? Jaké máte zkušenosti s muži po porodu? Někdo říká, že si ženy pak víc váží ale co když už pro muže nebudu tak atraktivní? Je to zkouška vztahu ale riskovat to? Není lepší si zachovat soukromí?

Strana
z3
pampeliska1313
23. črc 2022

@levandule_k jo, já vnímám, že teď na něj koukám jako na “slabšího” a nemám k němu takovou důvěru, hodně jedu na sebe, přestože predtim jsme ve všem byli spolu. Já radši udělám tohle a tamto a tak, protože on “to nezvládne” i když pomáhá jak může a neschopnej není. Ale v mojí hlavě je to stejně jinak. Chci to rozebrat se svojí psychoterapeutkou, ale musím se objednat.🙂 jen vím, že když to řeknu jemu, hodně mu to ublíží, tak bych to ráda zpracovala mimo něj, aby to bylo lepší.🙂

dasipe
23. črc 2022

@saraca pokud chceš ty aby tam byl a pokud tam chce být s tebou, buďte tam spolu. Normálně ti bude stát u hlavy a nikdo ho do ničeho nutit nebude. Když bude sám chtít, může se naklonit a podívat až půjde miminko na svět, nebo taky nemusí, opravdu bych se toho nebála 😉

jannym
23. črc 2022

U prvniho jsem byla sama, druhe ditko se narodilo prekotne, takze rodil manzel za asistence operatorky zachranky. Zmenilo nas to, ale v dobrem, uz opravdu verim ze se o nas dokaze postarat, dokaze premoct svou averzi ke krvi ktera vyvolava nevolnosti (kdyby me poblil, tak by to moc vztah nevylepsilo ale ze zkusenosti to byla pravdepodobnejsi reakce na muj porod nez spickova pece). Takze stoupnul v cene🙂

kubesovaadelka
23. črc 2022

@saraca věděli jsme od samého začátku, že přítel u porodu bude a také byl, ale byli jsme domluveni, že tam dolů se dívat prostě nebude( no podíval se😆😆).. vždycky si při jiných bolestech ráda někde zalezu a trpím si sama a nikoho tím neobtěžuji, tohle ale bylo jiný. Doprovázel mě do koupelny, nosil pití, mohla jsem se o něj opřít, když jsem měla kontrakci, pomáhal mi zpět na Lůžko, doslova mi podstrojoval a byl psychickou oporou, do porodu to byl "frajirek", ale v porodním boxu, když viděl, jak moc trpím, jsem mu viděla na očích, že kdyby mohl, porodí za mě. Úplně nás to sblížilo a nelituji toho, hlavně po porodu, když u mě nastala komplikace, že mi našla porodit placenta, plus dalších 45 min mě zašívali, byla jsem ráda, že malá je u tatínka a né někde "odhozená".

baruneckam
23. črc 2022

@hezz17 i já, chlapa bych tam nesnesla. Vadil mi tam, pořád jsem sledovala i jeho a nesoustredila jsem se. Poslala jsem ho domu, došel až byla malá na světě. U druhého jsem se nechala jen odvézt.

jjasmina
24. črc 2022

@saraca tak hlavně jde o to, jak to cítí a chce on a ano každý vztah se víceméně po porodu změní

handulkak
24. črc 2022

Manžel byl 3x, ale sám chtěl. Kdyby nechtěl, nenutila bych ho. 🙂

vikinkav
25. črc 2022

U nas taky 3 porody a vzdy s manzelem, bylo to skvele pro me a on byl taky rad, ze u toho mohl byt, ze videl deti hned po narozeni, videl me, co to se mnou dela a ze to zvladnu kvuli detem, mel strach, to je jasne, ale nikdy se ani sluvkem nezminil, ze bych se mu nejak zhnusila nebo byla mene aktraktivni. Proste to je jak to je, milujeme se, me by se prece taky nezhnusil, kdyby prodelal nejakou operaci penisu nebo co ja vim 😂 Zalezi co chce on a ty, my jsme meli jasno. Kamarad byl u cisare a to je teprve masakr, jak tam rozhrnujou vnitrnosti 😄

saraca
autor
25. črc 2022

@vikinkav ohhh

Strana
z3