Apolinář - CS - kdy vás pustili?
Jaký je problém, že by nechtěli propustit? V neděli budeme 4 den po CS, žádný problém nemáme ani já ani malá.. Saje, dáváme příkrmy..
@klea81 záleží co to je za výkon, to ze se nedělají odběry neznamená ze ten člověk nepotřebuje byt ještě par dni sledován. To co proplatí pojišťovna na oddeleni je fakt směšné o proti tomu co ten den reálné stojí. Proto se ta takzvaná jednodenní chirurgie začala praktikovat v téměř každé nemocnici to totiž vydělává a když je člověk přes noc tak je to ještě hodně. Mě z motola vykopali 3hodiny po operaci kdy operace trvala dvě hodiny. Ale jedna se o klasické standardní oddeleni, JIP, ICU, ARO, intermediál je něco jiného.
@mona91 Milá paní, zakladatelka nechtěla jít domů druhý den po sekci, chtěla jít domů čtvrtý den po sekci. Jen a pouze ona sama, je za sebe zodpovědná. Pokud není v ohrožení života, NIKDO, jí nesmí zadržovat kdekoliv, ani v nemocnici. Takhle to prostě je, ať se Vám to líbí, nebo ne.
@misa357 to nemáte pravdu je videt ze svá práva tak neznáte. I když by byla v ohrožení života a nebyla by pod vlivem návykových látek nebo v psychiatrickém ataku či omezena na svéprávnosti tak negativní reverz podepsat muže. Ovšem vaše povinnosti pacienta je dodržovat léčebny režim na základě doporučení lékaře, pokud tohle odmítáte porušujete i své povinnosti. A nikde nepsala ze ji v neděli nepustí tak nevím proč hned agresivním způsobem radit ze zavolat policii a tak. 🤷♀️
Teda tady se to zase rozjelo 😁 já tedy souhlasím s tím, co píše @misa357 a její příspěvky mi nepřijdou nějak nevhodné nebo agresivní... Popravdě, pokud bych personál slušně požádala, aby mi přinesl papíry k reversu, a oni mi chtěli místo toho násilím držet v nemocnici, tak mi z toho jako jediná možnost vychází ta policie 😁. Ale to se snad nemůže stát, věřím, že násilím nikoho držet nebudou a obejde se to bez mrzutostí 🙂.
@mona91 Dobrý den, možná máte jiné zkušenosti ( tím lépe pro Vás), ale mě to držení v nemocnici proti vůli pacienta přijde, jako běžná věc. Za svůj dospělý život jsem byla hospitalizována cca 20x. Mnohdy po ošklivém nátlaku lékařů. A vždy, byl velký problém, odejít z nemocnice tehdy, kdy jsem chtěla já. Přemlouvání, výhrůžky, lživé informace, atd... ze strany lékařů, jsou z mé zkušenosti naprosto běžná věc.
@korneliusa já teda zkusenosti mám i jako pacient i jako zdravotnik a jasné je to o lidech jako všude, ale nezažila jsem aby někdo někoho násilím držel, to ze doktor třeba nezakrněli oznámí ze odejít je blbost a určitě umřete to je většinou fakt netaktnost, ale nikdo nikoho nikdy nedržel v odchodu ( vyjma těch zákonem možných věcech) a to mám zkušenost se všemi velkými pražskými nemocnicemi i s apolinarem. jasné nemám zkušenost s celou republikou.
@misa357 přesně jak píše @j.a.n.i reagují na to co jsem četla, respektive spíše i na vaše komentáře ve stylu ze chtějí jen prachy prachy prachy... Jestli nebudou chtít zítra pustit tak k tomu mají důvod, Apolinar prázdný není čekají tam další k příjmu mají louzkovou tíseň víceméně cely rok a ty peníze co dostanou za standart, haha...
@j.a.n.i 😀 píšeš trochu mimo, já jsem nepsala přesný postup toho, co by měla dotyčná udělat. Napsala jsem, že pokud bych personál slušně požádala, aby mi přinesl papíry k reversu, a oni mi chtěli místo toho násilím držet v nemocnici, tak mi z toho jako jediná možnost vychází ta policie... to že by tomu předcházel ústní rozhovor jsem předpokládala že není třeba vypisovat. Projevuješ se jako někdo, kdo chce za každou cenu vyvolat hádku, ale promiň, na to já nemám náladu, zkus si na to najít někoho jiného 🙂.

@hezz17 opravdu jsou za každý den hospitalizace peníze, ale peníze co se dostávají na normalni oddeleni ani ze třetiny nepokryjou náklady je to fakt směšná částka... proto nikoho zbytečně nedrží protože za hospitalizace oddeleni jakoby prodělává.