Apolinář vs. Podolí. Jakou porodnici vybrat?
Ahoj,
rozhodujeme se mezi porodnicí U Apolináře a v Podolí a ráda bych slyšela zkušenosti z poslední doby. Jsem brána jako rizikové těhotenství, takže je pro mě důležité, jaký je přístup k rizikovým rodičkám, jak probíhá péče před porodem i na šestinedělí. Máte některá čerstvou zkušenost z jedné z těchto porodnic? Co byste doporučily? Děkuji!
Apolinář byl skvělý, personál milý a mají nové porodní pokoje.
Obě porodnice jsou fajn
Mám zkušenost z obou porodnic a za mě jednoznačně Podolí. U Apolináře jsem byla na "nadstandardním" šestinedělí a vypadalo to stejně, jako standard jinde (pokoj pro dvě a vlastní sprcha a toalety). Jídlo dávali na chodbě, což zejména v době návštěv byl fakt luxus, motat se tam mezi hromadou lidí kvůli jídlu. V Podolí jsem rodila naposledy v roce 2021 a měla jsem tam mnohem víc soukromí i v rámci standardu. A jídlo mi tam chutnalo víc. Co se péče týče, v obou porodnicích byl personál v pohodě.
@sleeping_beauty taky hlasuju za Podolí, a to jsem proti velkým pražským porodnicím. Ale musela jsem tam kvůli možným zdravotním komplikacím, a mile mě to tam překvapilo.❤️
@sleeping_beauty ahojky,ja rodila v Podoli,nemuzu si stezovat,sestricky mile,prijemny personal.
Moc děkuji za sdílení vašich zkušeností! Vypadá to, že Podolí je mezi maminkami oblíbenější. O Apolináři a oddělení šestinedělí jsem také slyšela, že pokoje a sociální zařízení poskytují méně soukromí. Původně jsem zvažovala spíše Apolináře, protože tam chodím do rizikové poradny... Určitě to všechno vezmu v potaz při rozhodování. 🙂
@sleeping_beauty ahojky ja rodila cisarskym rezem v Podoli a nemuzu si stezovat.

@sleeping_beauty Já mám tu nejlepší zkušenost z Podolí. V obou porodnicích jsou skvělí odborníci ale Podolí mi přijde přátelštější a budova porodnice mnohem hezčí.