Doporučíte gynekologa v Plzni?
Ahoj holky, stěhuji se k Plzni a potřebovala bych doporučit šikovného a hlavně vstřícného gynekologa (a ideálně i porodníka v nemocnici), prostě někoho, kdo svému oboru rozumí a dělá ho rád a pečlivě. Máte nějaký tip a osobní zkušenost?
Mé kamarádky si chválí MUDr. Huclovou na Lochotínské (jak je Rondel)... ale není porodník
Ahoj já doporučuji Mudr. Petra Krčála, je naprosto úžasný, Není přímo v Plzni má 3 ordinace , Chotěšov, Dobřany a Chlumčany, slouží i v nemocnici. A určitě prijímá.
@terezka6 MUDr. Fakanova, neni tedy porodnik, ale skvela - navic u ni ted pracuje MUDr. Cibulkova, ktera dela i prvotrimestralni screeningy na Genetice a spolupracuji i s primarem klatovske gynekologie, ktery chodi delat velke utz.
@msimankova v Klatovech je primářem Kuneš že? výborný lékař , dřív pracoval u Mulačů
@amira2 jo, Kunes, nemohla jsem si vzpomenout na jmeno 🙂 Sympatak a jeste k tomu velmi schopny.
Já doporučuju Mudr Švece ze Slovan, přešla jsem k němu od Mudr. Fínkové. Je skvělej a i manžel si ho pochvaluje, když k němu chodíme na utz.

Mejchar, ale nevím zda ještě bere.