Gynekog - Zlín. Máte tip na dobrého?

januliina
15. únor 2012

Ahoj holky, nemáte prosím tipy na dobrého gynekologa ze Zlína? Můj je sice asi dobrý profesionál, ale je to bručoun nad bručouny a běda se ho něco zeptat. 😒 Předem díky.

karafiatek
15. únor 2012

A co MUDr. Václav Vácha? Je velmi jemný při vyšetřování, vystupování má taky velmi solidní.....

januliina
autor
15. únor 2012

@karafiatek děkuji za tip, zvážím. Přemýšlím i nad paní MUDr. Moukovou, MUDr. Brychtou a MUDr. Gerychem

dija1
15. únor 2012

@januliina Myslím že ať si vybereš z tvojích tipů kohokoliv, uděláš dobře. Dr. Moukovou osobně neznám, ale Gerych a hlavně dr. Brychtová jsou super. Já se cítím líp u ženské, takže pro mě je to jednoznačné 😉 A s doporučením od karafiátka mám velmi špatné zkušenosti 😠 😒 ☹

januliina
autor
15. únor 2012

@dija1 Děkuji za názor. Ještě pan dr Kudrna je prý dobrý.

pampeliska1
15. únor 2012

@januliina dr. Moukovou osobně neznám, ale slyšela jsem na ni dobré ohlasy.
Zkusilas kouknout na znamylekar.cz ? To by ti mohlo napovědět... 😉

ined77
15. únor 2012

@januliina 🙂 ..já chodím k dr. květákovi na polikliniku a je fajn 😉 .je tam místo havelky staršího, ale už delší dobu 😉 .hodnocení na známém lékaři má 100% 🙂 .

petrajavor
15. únor 2012

@januliina já chodím k dr.R.Kudrnovi a naprostá spokojenost... 🙂 udělal pro nás všechno co mohl,nic nebyl problém a od doby co jsem riziková mě hlídá. Navíc bych řekla,že je to jeden z mála doktorů,kteří mají i srdce a trochu lidskosti.

pajenka
31. kvě 2012

@januliina Ahojky, já taky chodím k dr. Květákovi na polikliniku a je fajn, hlavně má v ordinaci UTZ, tak pokud plánuješ těhu, je to plus 😉

kristyna_krejcirova
6. čer 2012

Ahoj. Já chodím na Tomášov k paní doktorce Málkové. Je moc milá a vstřícná. Když jsem objednaná, nikdy nečekám déle než 5 minut. Teď v těhotenství (jsem v 22tt) mi paní dokotorka vychází maximálně vstříc, automaticky dělá pokaždé UZ + fotku a odpoví i na sebetupější otázku 🙂 ...

mochenkaa
6. čer 2012

Chodím na polikliniku k Dr. Květákovi a jsem spokojená.

maru9
21. pro 2015

Já ke Květákovi přestala chodit se začátkem těhotenství, protože by mi nasadil HA jako antikoncepci i přes to, že jsem mu tvrdila, že mám křečové žíly a nohy mě fakt bolí.. prý že no a co, polovina ženských, co mají křečáky, berou HA .. tak s takovým přístupem jsem si řekla, že až o něco půjde, tak tam končím. A taky mě u něj pěkně štvalo řešení kabinky. Skončila jsem u dr. Pokludové, sice se mi zdá většinou poměrně chladná, ale já je tam kvůli komplikacím prudím docela často a neohlášeně, tak možná je to tím 🙂 jinak si zatím nemohu stěžovat (a kabinku má přímo v ordinaci a nenechá vás stát s holou pipkou vedle sebe, jak kolikrát Květák!!) 🙂 Jinak určo jsou větší kapacity, ale já hleděla i na dostupnost v těhu (a na Tomášov s mými problémy by to byl problém, pokud bych neměla k dispozici auto)

xenona
21. pro 2015

Chodím k mudr. Málkové na Tomášov. Je úžasná 🙂

martinkamoj
15. led 2016

Holky zdravím vás, nějakého schopného gynekologa/gynekoložku co problém vyřeší a udělá patřičná vyšetření, jenom prosím ne Kudrna. Kvůli němu jsem měla opravdu namále a problém neřeší ani teď..

mrshka
15. led 2016

@xenona já už taky! je nejlepší 🙂 moc dobře jsem vyměnila! akorát nebere nováčky, já to měla z protekce..

bublask
15. led 2016

@martinkamoj já chodím na polikliniku k dr Květákovi. Je super!

xenona
15. led 2016

@mrshka i já, přes švagrovou🙂 Ale bohužel mě musela poslat do rizikové poradny, tak teď musím chodit do nemocnice.

bublask
15. led 2016

@xenona ke komu chodiš na té rizikovce?

xenona
15. led 2016

K mudr. Henčlové. S mým problémem mě mudr. Málková poslala přímo k ní, ale pokud tě tam lékař doporučí, můžeš se objednat i k mudr. Novákové nebo mudr. Grossmanové. Kdybych si mohla vybrat, šla bych k mudr. Grossmanové.

bublask
15. led 2016

@xenona no mě tam dr poslal min.týden a k mé smůle tam byla právě dr. Henčlová. Abdolutně mi nesedla! Za měhrozné jednání s pacientkama 😃 .. Přešla jsem k Sukupové a to je super baba i doktorka 🙂

xenona
15. led 2016

@bublask Já ji znám už z předešlého těhotenství, vím, že na její jednání jdou stí6nosti i já jsem z ní dřív nebyla nadšená, ale teď se ke mně chovala vcelku mile. MUDr. Sukupová tam ordinuje?

bublask
15. led 2016

@xenona jo, úterý a čtvrtek 🙂

martinkamoj
15. led 2016

@bublask
@xenona Abych přidala názor na dr. Henčlovou, je to doktorka k nezaplacení nastavovala mi nějakou léčbu jako zastupující lékařka u mého gynekologa a ve finále mi i zachránila život kdy on nepoznal mimoděložní a ta mě posílala v blesku do nemocnice..Je sice taková svá moc se s ničím nemazlí ale aspoň se snaží něco řešit.. Mě nijak osobně nevadí..

zuzka3112
15. led 2016

Já jsem roky spokojená s doktorem Švachem. Super přístup, pohodovy, často je pro mě i jako psychologický poradce ☺ prostě mi moc sedí. Z těhotenství mám dobrou zkušenost s paní Sukupovou a panem Maule.

xenona
15. led 2016

@xenona Aha, to tam právě bývá ta Grossmanová, aspoň podle rozpisu na stránkách nemocnice, ale je možné, že tam mají nějaké změny v personálu.

xenona
15. led 2016

Maule je taky skvělý, mně dělal CS a na jedničku😉👍

xenona
15. led 2016

Nevím, proč to píšu sobě, to je tak, když se píše na mobilu😄

bublask
15. led 2016

@martinkamoj jo, já ji neodsuzuju, jen při břžné kontrole ve 26TT jsem při vyšetření začala krvácet a paní dr mi řekla jen - jenda, krvácíte.. Neva, dáme vložku... A strašně to vyšetření bolelo. Ale podle znamy lekar na netu má hodně dobré hodnocení, takže výskedky musí mít dobré ;) jen mě nesedla 🙂

xenona
15. led 2016

@bublask Ty její vyšetření jsou bolestivější, dělá to dost rutinně.😐

martinkamoj
18. led 2016

Děvčata, mám možnost jít k novému doktorovi tedy spíše doktorce.. Buď k paní doktorce Málkové ale objednávají až na březen a nebo k paní doktorce Huspeninové. Chtěla bych vaše názory, která si myslíte, že je lepší a která by mi hlavně dokázala pomoci s cyklem k miminku... 🙂 A zda má hlavně cenu čekat do března...Děkuju mnohokrát..

xenona
18. led 2016

Já chodím k mudr Málkové a je opravdu úžasná! Určitě bych ji zkusila 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru