Gynekolog na Praze 4 - Samer Asad, máte zkušenost?

gosa22
20. zář 2014

máte někdo zkušenost s tímto doktorem?

eviks
19. lis 2014

@gosa22 Ahojda, k panu doktorovi ted nove chodim. Jsem s nim spokojena, protoze se hodne specializuje na asistovanou reprodukci a to jsem presne hledala, doktora ktery nekouka jen jednim smerem. Je velmi mily.

gosa22
autor
19. lis 2014

@eviks moc děkuji, takže bys ho doporučila? není to tedy jen "předepisovač" antikoncepce na všechny problémy? jsem ráda, když doktor diskutuje o všech možnostech a nestrká do nás jen léky a léky... 😉

eviks
20. lis 2014

@gosa22 To těžko říct, já jsem s ním antiko neprobírala, ale byla sem ráda, když mi na můj problém navrhl několik schemat a postupů a třeba do IVF mě netlačil, tak jako jinde hned. Doufám, že takto funguje i při léčbě jiných problémů. Mám zkušenosti se 4 jinýma lékařema a ty byli sice moc fajn, ale nikdo nic neřešil, takže jsem se ve 27 letech dozvěděla, že děti mít vlastně nemůžu. Myslím si, že tenhle doktor by to řešil víc..že je pečlivější. Ty máš nějaké problémy nebo hledáš jen někoho na prevenci?

gosa22
autor
20. lis 2014

Ted hlavne prevenci,muj doktor skoncil,ale s blizkym vyhledem k 2.mimi,jelikoz mam nejake problemy a nepatrim k tem,co dobre tehotni,uvitam dobrou peci v tomto smeru. Taky chci nekoho,kdo mi nebude porad tlacit antiko,uz jsem si tim telo znicila dost. Moc diky za referenci,asi ho zkusim. Hlavne ho mam docela blizko 😉 hodne stesti,at vse vyjde!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru